Sivut

tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Sydänkäpysiä

Heinäkuun poniostoksiin on kuulunut myös yksi kauneimmista G1-ponista koskaan ja yksi kaunis pegasos. Kumpikin täydentävät erästä sarjaa, josta minulta puuttuu enää kaksi ponia.


Kaunis Heart Throb, jonka värit on herkullisen ja ihanan ponimaisen pinkit. Harmi vain, että symbolien sydänten pinkit osat ovat haalistuneet, mutta kyllä ne vielä näkyy (muualla kuin kuvissa). Muistan tämän ponin ja varsansa hyvin lapsuuden piirretyistä (jotka minulla on vieläkin hyllyssä). Ponia kutsuttiin niissä nimellä Sydänkäpy.


Tadaa!  
Gusty on varmaankin suurimmalle osasta kerääjistä tuttu ja en ole yksin sanoessani, että poni on kaunis. Väritys on kokonaisuudessaan vain niin ihanan raikas ja pose ja yksinkertaiset symbolit hipovat täydellisyyttä. Voisin ylistää ponia ikuisuuksia, mutta jokainen voi todeta ponin kauneuden itse. ;)
Nyt minäkin olen tämän ponin omistaja, vaikka toki omassa kaunottaressani on pieni virhe; sen nsd-puolella jotain punaista värjäymää korvien lähellä. En lähde sitä poistelemaan, kun poni on muuten niin kaunis ja värjäymä ei näy. Ja sain tämän suht halvallakin kuntoonsa nähden. :)

Kumpikin poni on 3. vuoden Pegasi&Unicorns-sarjasta, josta minulta puuttuu enää Surprise ja Powder.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.