Sivut

maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Iloisia yllätyksiä

Kävin taas kotipuolessa perhejuhlimassa ja samalla reissulla tuli käytyä Joensuun kirpputoreilla (pitkästä, pitkästä aikaa...). Olin varma, ettei kirpputoreilta löydy mitään, ainakaan ponitavaraa, joten oli iloinen yllätys löytää sieltä jotain.

G3-reppu on todella kaunis ja hyvässä kunnossa, likaa ei näy missään. Puuttuu vain laput, niin reppu olisi kuin uusi. Reppu on ehkä hieman turhan pieni aikuiselle, mutta kaunis se on. Tosin voisin vaihtaa tämän mielelläni MLP-aiheiseen käsilaukkuun... ;)


Löysin G1-ponin! Tässä kuussa ei ponikokoelma kasvakaan kuin mahdollisilla kirpputoriyksilöillä, joten tässä mukava lisä kokoelmaan. Shypose Confetti ei ole suosikkiponini, mutta livenä se on yllättävän kaunis. Tämä nökötti hyllyn päällä sotkusta ruskeana ja pelkäsin, etten saa sitä enää valkoiseksi. Mutta pelkkä taikasieniputsaus ja karvojen keittäminen teki ponista oikean kaunottaren. Symboleissa on hitusen kulumaa ja silmissä jotain tussia, mutta muuten oikein hyvä kuntoinen yksilö. :)

Ja tämä postaus on omistettu viikonloppuna nimen saaneelle kummitytölleni.

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! :D Ja Confetti on kyllä hyvin suloinen ja siistikin siitä tuli.

  VastaaPoista
 2. Oiii! Ei ihan se tavallisin ponilöytö. Onko perus hongkong/china versio? Nätti ja hyvin putsattu.

  VastaaPoista
 3. cherrymerrystarbow: Shy pose saa ponin kuin ponin näyttämään kauniilta. ;)

  MirQ: Hongkong-versio on tämä. Harmi, kun en malttanut ottaa ennen-kuvaa, siitä olisi hyvin saanut selville, mihin ihmeisiin taikasieni pystyy. :D

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.