Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 11, 2011

Blindbags

Olen hieman innostunut näistä FIM-blindbageista ja niitä yllätysponeja onkin kerääntynyt minulle "muutama". Ajattelin esitellä nämä ihan omassa postauksessa ja sitten kertoa uusista myöhemmin. Tosin tämänkin postauksen kuvien ottamisen jälkeen sain taas kaksi uutta ponia, joten ne jää hieman myöhemmäksi.

Blindbag-pusseissa tulee siis satunnaisesti yksi FIM-sukupolven minikokoinen, koko muovinen poni. En ole saanut vielä yhtään samaa ponia, joten varmaankin näitä on jokaisessa myyntipaketissa kaikkia yksi. Fiilis näiden avaamisessa on sama kuin lapsena kaikenlaisten keräilytarrojen ja -korttien kanssa; jännittää mitä saa ja onko se jo. Lisäksi samoja voi tietysti vaihdella muiden kanssa. Ponien mukana tulee kortti, jossa kerrotaan hyvin, hyvin lyhyesti ponista ja jossa on kys. ponin kuva.

Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta oikealle; pegasokset Sugar Grape, Fluttershy ja Rainbow Dash.

Maaponit Applejack ja Sweetie Blue.

Bumblesweet (lempparini!), Flower Wishes ja Pinkie Pie.

Yksisarviset Lucky Swirl ja Firecracker Burst.

Cherry Spices. Tämä poni on niin huvittava, sillä tuota väriä tuskin odottaa My Little Ponylta. :D Lisäksi tuo pose ei ole mikään kaunein.

Blindbageissa on myös kolme "kristalli"versiota tietyistä poneista. Tässä kristalliset Pinkie Pie ja Twilight Sparkle. Näistä poneista tarttuu hileitä joka paikkaan ja Pinkie Pie pysyy aika heikosti omin jaloin pystyssä.

Kivoja nämä ainakin on, pitäähän elämässä olla tiettyä turhuutta. ;)

2 kommenttia:

  1. Mistä olet näitä ostanut? -Itse en oikein mistään löydä.

    VastaaPoista
  2. Löysin tänään Sellon cittarista pari mlp-pussia. Eivät vaan näytä lainkaan näiltä... Pussit ovat jotain special edition-sarjaa. Ostin ensin epähuomiossa Filly-sarjaa-muuta eipä tuo haittaa kun on niin nätti sekin :)

    Linkkasin blogisi omaani-jos haittaa niin ilmoitatko niin poistan :)

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.