Sivut

tiistaina, toukokuuta 22, 2012

A niinkuin arvonta

No nyt jos saisin aikaiseksi sen hieman lupailemani arvonnan. Viime vuoden arvonta liittyi vuosipäivään, mutta tämän vuoden arvonta taitaa olla vain tälläinen kesän alun piristys, minusta on niin mukava ilahduttaa ihan tuntematonta henkilöä pienellä ponipalkinnolla. :)

Arvontaan voi osallistua näin:
1. Kirjoita blogiini (tähän postaukseen) kommenttia ja kerro kommentissa mikä on omasta mielestäsi ollut paras, hauskin, inspiroivin tai muuten vain mukava postaus tässä blogissa. Huomaa, että minun pitää hyväksyä kommentit ennen kuin ne tulevat julkiseksi, joten älä kirjoita montaa viestiä luullen, että viestit eivät ilmesty. Yksi kommentti/osallistuminen per henkilö.

2. Jos haluat arvontaan kaksi arvontalipuketta, niin linkitä tämä arvontapostaus omaan blogiisi. Linkitystapa on vapaa (oma postaus, pelkkä linkki reunassa...), mutta muista kertoa osallistumisviestissäsi mistä linkin löytää.

3. Osallistumisaikaa on 1.6.2012 asti, eli kesäkuun alkuun.

4. Palkintona on jotain poniaiheista pikkutavaraa. En ole vielä saanut kaikkia palkinnon osia hankittua, mutta omasta mielestäni kiva paketti on palkintona. :) Huomaa, että palkinnot ovat yleisesti uusimmista ponisukupolvista, joten arvontaan osallistumalla olet valmis ottamaan mitä tahansa poniaiheista omaksesi. Takuuna on, että tavarat ovat My Little Pony-tavaraa (jos jotakuta tuo "ponitavara" hämäsi).

5. Voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla, joten jätä kommenttiin sähköposti, josta sinut tavoittaa helpoiten, jos esim. profiilisi sähköposti ei ole sellainen.

No niin, sitten ei kai muuta kuin osallistumaan? :)

Viime vuoden arvonta

8 kommenttia:

 1. Noniin. :P Pidän blogissasi kauniista kuvista ja koska omia lempiponejani ovat yksisarviset minua on eniten viehättänyt mm. postaukset Poreileva poni ja Nappimania. Kaikki noista poneista ovat myös omalla wantlistallani joten postauksesi inspiroivat minua hankkimaan ne vielä enemmän! :)) Linkitän arvonnan myös omaan blogiini seuraavaan postaukseen!

  VastaaPoista
 2. Moikka, osallistuisin arvontaan. Lempipostaukseni on ollut Ensimmäinen, jossa esittelit ensimmäisen kustomponisi. Pidän kys. postauksesta, koska Alyara on tosi kaunis neiti, jota ei voi kuin ihailla! Miespuolista vastaavaa odotellessa. ♬

  rentsuuu[at]yahoo[piste]com

  VastaaPoista
 3. Heips, osallistun arvontaan yhdellä äänellä. Minusta kiinnostavimpia postauksia ovat aina ihmisten laittamat kuvat kokoelmistaan; http://niwinan.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

  Oli kokoelma mikä vain niin sitä on hauska tutkailla valokuvasta. Toki ponikokoelmakuvat ovat aina erityisen nostalgisia :)

  Minut tavoittaa maililla osoitteesta toukkero{at}gmail[dot]com

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kauhiasti kirpparipostauksista! Ite ei ikinä löydä mitään, joten on mukava nähdä ja lukea mitä löytöjä muut ovat tehneet (:

  mutuska@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Pidän blogissasi eniten kaikista kirppislöytö - postauksista. Kiva nähdä, että kirppiksiltä löytyy vielä näin vanhoja poneja ja sinulle ainakin on sattunut ihan hyväkuntoisia tapauksia.

  Laitan (jo mainostusmielessäkin) blogiini (vaikka kirjablogi onkin) linkkiä tännepäin eli osallistun kahdella lipukkeella arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Moi, yhdellä äänellä osallistun.
  Mielestäni mukavin postauksesi on ''Menolippu'', ja muut postaukset jotka koskevat näitä FiM- poneja, sillä kerään niitä itsekin.

  retukkaponi@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Minunkin on kirppislöytö-postaukset mainittava erityisen kivoiksi ^^
  Lisäksi joulukalenterisi joulukuun ajan oli kiva :)

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.