Sivut

torstaina, syyskuuta 08, 2011

Mistä näitä poneja oikein tulee?

100. postaus. :)

Otsikko viittaa G3-poneihin, joita olen löytänyt nyt jokaisella kirpputorikierroksella parin viikon ajan. Ensimmäistä kertaa jätin ponin pöytään, kun vastaan tuli Wysteria III jälleen kerran. G3-tuplista kun on oman käsitykseni mukaan kamalan vaikea päästä eroon ja hyllytilaa on jo nyt niukalti.

Samasta pöydästä löytyi kuitenkin kaksi ihan uutta tapausta, jotka lähtivät tietenkin mukaan.Tangerine Twinkle on aika erikoinen tapaus läpinäkyvän muovinsa ja hileidensä kanssa. Samaa erikoisuuttahan on myös muutamissa G1-poneissa, mutta tämä on siis kaikista ensimmäinen omassa kokoelmassani tätä lajia. Menin ponin kanssa innokkaana pimeään vaatekomeroon, mutta se ei pettymykseksi hohtanut pimeässä (jotenkin oletin sen tekevän niin, vaikka en ole mistään moista kuullut). :D Tangerine Twinkle on vuodelta 2006.


Ensimmäinen Rainbow Dash kokoelmissani! Tämä G3-versio tästä ponista on omasta mielestäni vaisu, kun olen tykästynyt FIMin versioon lennokkaasta pegasoksesta. Tämä on kaiketi vuodelta 2009 (?) ja versio on varmasti samaa lukua kuin tämä postaus, niin loputtomalta nuo Rainbow Dash-kloonit tuntuvat. Nätti poni kuitenkin on ja karvat ihanan värikkäät.

2 kommenttia:

  1. G1 ponien läpinäkyvät hileponit hohtavat pimeässä. :) Tai ainakin niiden pitäisi, minun ponini on kyllä aika vaisu hohtamaan.

    VastaaPoista
  2. Toukkero: Siitähän mie sen käsityksen varmaan olenkin saanut, kiitos tiedosta! :D Tosin miun kokoelmakaapissa ei kannata olla pimeässä hohtavia poneja, yöllä unenpöpperössä ne saattaisi näyttää aika pelottavilta...

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.