Sivut

lauantaina, syyskuuta 10, 2011

Etana, etana...

Takakonttikirppis oli taas menestys, tosin ei ponien osalta  Löysin kirpputorilta Lundbyn nukkekodin hintaan 1,50€!! Talossa on kunnostettavaa, mutta tuohon hintaan sen kunnostaa mielellään. Varmaankin puuhaan nukkekodin kunnostusbloginkin kunhan ehdin...

Kaksi ponia löytyi ja jälleen (kaikkien kauhuksi) yksi Bratz-poni.Aluksi tälläinen vaatimaton G3-mäkkäriponi. Nimeltään sininen on Cloud Dancer. Vielä yksi puuttuu näiden miniponien joukosta.Huomasin kuvia pienentäessä, että otin kuvia vain Squirmyn naamasta. No, G1-baby oli tervetullut lisä laumaan, vaikka toisen puolen symboli oli vähän kulunut ja karvat yhtä hamppua. Tästä newborn-sarjasta minulta puuttuu enää kaksi babya. Ja tämän tekstin otsikko viittaa pikkuponin etana/kotilo-symboliin. ;)


En löytänyt tämän Bratz Babyz Ponyz-ponin nimeä netistä (jos joku tietää niin vinkatkaa). Tällä oli mukanaan  alkuperäiset laukku, kaksi pinniä ja hiussoljet. Pose näyttää hieman tyrkyltä, mutta tuo kauneuspilkku silmän alla on ihana. Olen ihan höpönä näihin poneihin.

2 kommenttia:

  1. Lundby oli hyvä löytö, onnittelut :) Se on varmasti ihan hauskaa kunnostella sitä, itsekin olen silloin tällöin katsellut jotain halpaa Lundbya projektiksi.

    Squirmy on söpö <3

    VastaaPoista
  2. Nukkekoti oli hyvä löytö. Olen nähnyt niitä kirppiksillä mutta hinta on aina jotain 20 euroa..o-o

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.