Sivut

sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Huonekaluja

Minulla ei ollut ainuttakaan SF-huonekalua, vaikka talokin odottaa sisustusta, joten kun kuulin alennuksesta SF-tavaroissa paikallisessa Prismassa, syöksyin sinne pää kolmantena jalkana. Sylkit on näköjään poistumassa täällä Prisman valikoimista (kokonaan?) ja tarjouksessa oli kaikki jäljellä olevat paketit. Nappasin mukaani viimeisen tyttöjen makuuhuone- ja olohuonesetin.


Tyttöjen makuuhuoneeseen kuuluu valkoinen sänky, johon tuli mukana vuodevaatteet ja yöpuku, jota en jaksanut pukea Shelleylle. Tyttö on sitä paitsi juuri kouluun lähdössä. Työpöydällä on kaksi kirjaa, lukulamppu, pieni nukkekoti ja kalenteri. Roskakori odottaa roskia pöydän vieressä.

Makuuhuoneeseen kuuluu myös ihana piano. Pedaaleja voi polkea oikeasti ja koskettimetkin painuvat alaspäin. Pianon voi myös sulkea laittamalla kannen kiinni.

Jos mietitte, mistä roomboxini on tehty, niin boksi on parin vuoden takaa, tein sen nukkekodin nukeille Alkon kahden viinipullon puulaatikosta. Inhottaa, kun maalasin sen noin rumasti, mutta noiden huonekalujen esittelyyn se tuntui sopivan.

Ja seuraavaksi olohuoneen tavarat. Sohvan ja nojatuolien kuosi ei ole kaikkein kaunein, mutta jotenkin kalusteet huokuvat 50-luvun tunnelmaa. :) Mukana tuli kahvipöytä ja kukkamaljakko kukkineen. Kummankin setin hinta oli siis alennuksessa 9,95€.

1 kommentti:

  1. Ihania löytöjä! Minusta sinun roomboxisi on söpö, tykkään erityisesti tuosta kukkaboordista. Jotenkin tuntuu tuo roombox sopivan noihin makkarin kalusteisiin loistavasti.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.