Sivut

perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Happy birthday to me!

50. postaus ja minulla on tänään synttärit. En odottanut mitään lahjoja, joten yllätykset oli melkoiset, kun sain jotain tähän blogiin kirjoitettavaa.

Siskolta sain söpön MLP-penaalin, poni mallia G4.

Vanhemmat yllättivät täysin eilen käydessään. Äiti on aina ollut jotenkin nihkeän oloinen lelukeräilyni suhteen, joten meinasin tippua tuolilta, kun äiti ojensi lahjansa. Tässä se avattuna;

Sylvanian Families Garden Barbecue-setti! Ei ehkä wantslistani kärkipäästä, mutta tottakai minä ilmaisen setin huolin ja vieläpä vanhemmiltani. Tuo hampurilainen on niiin herkullisen näköinen.

Lisäksi sain uuden kameran, Canon Ixus 130-merkkisen, jolla tämänkin postauksen kuvat on otettu. Nauttikaa paremmista kuvista!

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea! ^__^ Joko ne G4:tkin ovat rantautuneet muka Suomeen? Yllättävän nopeaa toimintaa minusta. Söpö on tuo grillisettikin, tuon päivänvarjon värit ovat herkullisesti amppari-jäätelöä muistuttavat...

  VastaaPoista
 2. No mutta hyvää synttäriä!

  Minun uusi blogissani mainitsemani kamera on sama kuin sinun uutukaisesi :D

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttäri onnittelut! (Olen ollut kipeänä niin en ole päässyt blogeja selaamaan)

  Grillisetti on kyllä tosi muheva :3 Chantilly kissojakin on ihan kerätä, kun jokainen niistä tulee erilaisessa tarvikepakkauksessa. Jos aiot siis isäkissalle muuta perhettä hankkia.

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.