Sivut

perjantaina, syyskuuta 24, 2010

G2 poneja

Pari viikkoa sitten pidetty takakonttikirpputori tuotti ihan tyydyttävän ponisaldon G2-rintamalla.


Ainoa ostamani aikuinen, hääponi Dainty Dove.

Baby Dew on hyvässä kunnossa ja todella suloinen. G2-poneista varsat ovat kyllä hyvin suloisia, voisin alkaa tässäkin sukupolvessa keräämään varsoja...


Kaksosvarsapari Giggles ja Wiggles. Wiggles on vekkulin näköinen.

Ja viimeisenä kaksoset Sparkle ja Jewel.

sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Kuten arvelinkiin, syyskuusta tuli ponirikas kuukausi jo heti alkuunsa. Pari kirjoitusta ja hankintaa on vielä nyt alkukuusta esittelemättä, joten yritän kirjoitella parin päivän välein, että blogissa on aina mukavaa luettavaa ( ja minulla enemmän kirjoitettavaa!).

Huuto.net toimi taas ostopaikkana, kun pari G1-ponia tuli kokoelmiini.

MIP Christmas Baby Pony, eli Baby Stockings (kuten ponia epävirallisesti kutsutaan). Tästä maksoin ihan ok hinnan, mutta se on vain niin ihana! Tiedä milloin kiusaus käy liian suureksi ja avaan pussin, varsa on täydellisessä kunnossa sen sisällä, tehdaskiharat ja kaikki.


Newborn-villitykseni sen kun jatkuu, taas tuli uusi pikkuinen kokoelmiin. Kaksosensa kadottanut Sniffles on oikein hyvässä kunnossa ja suloinen kuin mikä. Paketissa oli myös yllätys, kun myyjä oli laittanut mukaan extra-ponin;

G2-poni Sky Skimmer IV. Virallisesti ensimmäinen, oikea G2-ponini. Onhan nuo aikuiset ihan kamalia kuikeloita, mutta MLP yhtä kaikki... :)

torstaina, syyskuuta 09, 2010

2 x G1

Pari uutta G1:sta löysi huuto.netin kautta tiensä minun luokseni. Sisko nämä minulle osti, minä vain valitsin ponit. :)

Perusponi Lemon Drop. Onko ponikeräilijää, jolla ei olisi tätä ponia? Tämä on china-versio. Pidän tälläisistä perusponeista, ponihankinnoissa vain yleensä keskittyy enemmän kaikkeen erikoiseen. Ja nämä ponit ovat vielä ihan ponin muotoisia, eivät mitään kirahveja... Lisäksi omasta mielestäni tälläisen posen päällä ponivaatteet näyttää parhaimmalta.

Newborn-kokoelmani karttuu taas, kun joukkoon kipittää supersuloinen Dangles. Kaunis pieni varsa, olen ihan rakastunut näihin newborneihin.

keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Sisko, tahtoisin ponin (tai pari)...

Pikkusiskoni käytti minuunkin hieman palkkarahojaan ja osti ebaysta kolme G3-ponia yllätykseksi. Ponit tulivat nopsaan, alle viikossa Briteistä tänne syyskuiseen Suomeen. Paketista kuoriutui seuraavanlaisia yllätyksiä;

 Sew-And-So on yksi lemppari G3:seni. Nimikin on niin ihana, sanokaa se monta kertaa peräkkäin. :) Kaunis ja ok kuntoinen poni, mutta jokaisessa ponissa on pieni mutta; nämä kaikki haisevat hieman tupakalle. :(


Toisella nimellä myyty Star Swirl, joka on nätti, vaikka harjat onkin hieman vallattomat. Tällä ponilla on hyvin kauniin väriset silmät.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä paketista kuoriutui Citrus Sweetheart, jonka värit on herkulliset. Ponin pitäisi tuoksua, mutta ainoa mitä haistan, on se tupakan haju. Pose on kiva ja poni niin raikkaan näköinen.

Kiitos siskolleni näistä vielä tätäkin kautta. ORA!

tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Ponivaihto

Suoritin elämäni ensimmäisen ponivaihdon Paratiisikartano-foorumin kautta. Vaihdoin baby Lollipopin kahteen poniin. Sain omat ponini tänään ja laitoin omani matkaan tänään, toivottavasti vaihtaja tykkää vaihdokistaan. :)

Baby Lollipopin vaihdoin siis näihin;

 TAF-poni Sugarberry, joka on loistavassa kunnossa. Pieni sävyero pään ja kropan välillä, mutta ei kovin näkyvä ainakaan omaan silmään. Ihana ja kaunis poni. Punaisen ja valkoisen yhdistelmässä on jotain, haluan samaa väriyhdistelmää hääpukuuni sitten joskus. :D


Vielä vähän aikaa sitten en tykännyt ollenkaan wingereistä ja fluttereista, koska ajatus helposti hajoavista siivistä kauhistutti. Mutta yksi kuva muutti mieleni ja toinen vaihdokki olikin winger Glow. Harja on menettänyt vaaleanpunaisuutensa ja siivessä on pienenpieni repeämä, mutta tämä varsaponin kokoinen kaunokainen on i-h-a-n-a!

Ponivaihto oli tosiaan ihan uusi juttu minulle, mutta ainakin vielä on kaikki sujunut hyvin (huokaisen helpotuksesta vasta sitten, kun kuulen Lollipopin päässeen perille). Hieman vaihto epäilytti, sillä baby ei ollut mikään paras kuntoinen, mutta tosiaan, toivottavasti baby kelpaa.

Jatkossakin voin ponivaihtoja harrastaa, kunhan on poneja joita vaihtaa. ;)