Sivut

tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Ponivaihto

Suoritin elämäni ensimmäisen ponivaihdon Paratiisikartano-foorumin kautta. Vaihdoin baby Lollipopin kahteen poniin. Sain omat ponini tänään ja laitoin omani matkaan tänään, toivottavasti vaihtaja tykkää vaihdokistaan. :)

Baby Lollipopin vaihdoin siis näihin;

 TAF-poni Sugarberry, joka on loistavassa kunnossa. Pieni sävyero pään ja kropan välillä, mutta ei kovin näkyvä ainakaan omaan silmään. Ihana ja kaunis poni. Punaisen ja valkoisen yhdistelmässä on jotain, haluan samaa väriyhdistelmää hääpukuuni sitten joskus. :D


Vielä vähän aikaa sitten en tykännyt ollenkaan wingereistä ja fluttereista, koska ajatus helposti hajoavista siivistä kauhistutti. Mutta yksi kuva muutti mieleni ja toinen vaihdokki olikin winger Glow. Harja on menettänyt vaaleanpunaisuutensa ja siivessä on pienenpieni repeämä, mutta tämä varsaponin kokoinen kaunokainen on i-h-a-n-a!

Ponivaihto oli tosiaan ihan uusi juttu minulle, mutta ainakin vielä on kaikki sujunut hyvin (huokaisen helpotuksesta vasta sitten, kun kuulen Lollipopin päässeen perille). Hieman vaihto epäilytti, sillä baby ei ollut mikään paras kuntoinen, mutta tosiaan, toivottavasti baby kelpaa.

Jatkossakin voin ponivaihtoja harrastaa, kunhan on poneja joita vaihtaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.