Sivut

perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Neljä kaunotarta

Selkäsärkyä potevana kirjoittelen tätä sängystä käsin, mutta onneksi eilen rantautui Briteistä G3-poneja päiviä piristämään.


Ensimmäiseksi neljän laumasta esittelyyn pääseekin Magic Marigold, joka on tavattoman kaunis, mutta hieman hassuhkon symbolin koristama poni.


Magic Marigold on vuodelta 2005 ja tämän yksilön karvat on aivan ihanan pehmeät ja silkkiset. Posekin on kaunis.

Toisena marssii esiin Puzzlemint, johon siskoni ihastui täysin. Karvat on ihanan värikkäät ja sopivat hyvin valkoiseen poniin. Posesta en ole ihan varma, sillä pää liikkuu ja tässä ponissa ei ole "kohdistusmerkintää", joka esim. G1-poneista löytyy. Mutta kaunis se joka tapauksessa on. Puzzlemint on kaiketi (?) tullut aikoinaan paketissa jonkin pelin kanssa. Olen vielä niin aloittelija näiden G3-ponien kanssa, että kaikki tieto ei ole vielä hallinnassa.

Bee Bop on tällä hetkellä ainoa sininen G3-ponini. Tinselit on tällä ponilla hieman lentäväiset ja harjakset koko joukon huonokuntoisimmat, mutta symboli ja hassu nimi tekee tästä ponista yhden lemppareistani. :D

Ja viimeisenä kaunotar, joka tuntee nimen Triple Treat. Tämä versio on numero II ja pose on aivan ihana. Jotenkin kaikki diivailevat ponit ovat mielestäni kaikkein kauneimpia. Tämä Triple Treat tuli mukana Sweet Adventures with Triple Treat-setin mukana.


Taas omaksi riemuksi (ja varmasti joidenkin keräilijöiden kauhuksi) hieman G3-poneja lisää kokoelmiini. Omistan G3-poneja nyt huimat 12 konia.

Mutta älkää huoliko, G1-ponien ystävä, sillä seuraava ponipostaus kertoo kaiketi poneista, jotka ovat parasta aikaa matkalla USAsta tänne kylmään Suomeen. :)

1 kommentti:

  1. Ihania poneja kaikki. On nuo G3:set kyllä tosi suloisia, nättejä ja siroja, näin poneista oikeastaan mitään tietämättömän silmin (:

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.