Sivut

tiistaina, lokakuuta 05, 2010

Pari pinkkiä ponia

Syyskuussa tuli paketti Alankomaista. Pelkän paketin saaminen postista oli yhtä tuskaa, kun pakettikortissa oli väärän, kilometrien päässä olevan postin leima lähipostin sijaan. Pyöräiltyäni postiin hiki päässä, sieltä sanottiin, ettei paketti ole siellä. Ja sitten vain takaisin päin lähipostiin, jossa paketti olikin. Tuli tehtyä pieni valitus ja posti pahoitteli vain. No, kauniit ponit helpottivat hieman närkästystä.

TAF-poni Bonnie Bonnets hyvässä kunnossa, vain harja oli kuvan ottamishetkellä hieman kuivahko. Laitan ponien harjaan kiehuva-vesi-käsittelyn jälkeen selvityssuihketta, joka mukavasti pehmentää harjaa (ja omia hiuksia!). Bonnie Bonnets on niin kaunis ujossa posessaan ja kukka otsallaan.


Toinen poni Alankomaista toi ponilaumaan toisen varsa-tammaparini, nimittäin äiti Cotton Candy pääsi viimein varsansa seuraksi.
Cotton Candy on NM-kunnossa ja omasta mielestäni se on kaunis poni. Muistuttaa hieman Lemon Dropin ohella erästä rakasta kissaa... ;) Liekö syy hieman pyylevässä olemuksessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.