Sivut

keskiviikkona, lokakuuta 20, 2010

Kylpyjä kaikille

Taisin viikonlopun aikana liikaa muistella Tricklesiä, joka jäi hintansa ja huonon kuntonsa takia kirpputorille, sillä siskoni kävi ponin minulle sieltä hakemassa tiistaina. :D Tälläinen mörkö poni siis oli;Olin varma, että ponin puunaamiseen menisi yksi ihmisikä, mutta yllätys oli melkoinen, kun koko kaikki hopeatussi lähti kuumassa vedessä ja astianpesuaineella! Karvat tottelivat kiehuvaa vettä ja kuivatuksen jälkeen sainkin hyllyille taas uuden ponin;Hieman harja harottaa vielä viimeisessä kuvassa ja pieniä tummempia kohti on ponin kehossa siellä täällä, mutta en ole kovinkaan tarkka keräilijä, joten kelpaa minulle. Trickles on muuten sellainen poni, jota en varmasti olisi ostanut muuta kuin kirpputorilta, en ole aiemmin noteerannut ponia mitenkään. :D Mutta nyt se on nätti ja omassa kokoelmassa.

Lisäksi kirpputorikierros tänään tuotti mukavan yllätyksen, kun löysin (ensin feikiksi luulemani) G3-kylpyvaahtopullon, joka tuntee nimen Pinkie Pie.Tämä puteli on tosiaan isompi kuin G3-poni, noin 20 cm korkea ja sopii hyvin tälläisen ponifanin huoneen koristukseksi. :)

4 kommenttia:

  1. Aika uskomatonta, että Trickles puhdistui noin vain O_o Aika hurjat ovat nimittäin nuo ennen puhdistusta -kuvat. Siitähän tuli kuitenkin hirmu nätti!

    VastaaPoista
  2. Raakaa :D Ponilta pyöräytetään pää pois ja sitten kaadetaan nesteet ulos :D

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.