Sivut

maanantaina, joulukuuta 05, 2016

Mietteitä...

Hei taas pitkän, pitkän ajan jälkeen.

Vaikka poniblogini onkin ollut hyvin, hyvin hiljainen viime vuosina, niin silti en ole poneista kokonaan luopunut. Keräilen edelleen poneja kirpputoreilta (milloin sattuu halvalla löytymään) ja keräily on vuosien mittaan laajentunut kaikenlaisiin kiinnostaviin ja ihaniin leluihin, uusiin ja vanhoihin.

Nyt olenkin miettinyt blogimaailmaan palaamista, mutta en tiedä jatkaisinko täällä vanhan blogin puolella vai aloittaisinko kokonaan uuden. Tämä blogi on mennyt hieman sekaisin (linkit ei aina toimi, postaukset tuplaantuivat ja poistin väärät versiot...), mutta tällä on historiaa ja pidän vanhan blogini tunnelmasta. Kuvat ovat kökköisiä ja välillä hyvin sumeita, mutta tämän blogin kirjoittaminen ja ylläpitäminen oli parisen vuotta sitten lempiharrastukseni ja voima, joka piti ponikeräilyintoani vireillä.

Uusi blogi olisi enemmän uusi alku, uusi yritys ja uusi into. Aihekaan ei olisi vain ponit, vaan kaikki lelukeräilyni kohteet. En nykyisin enää käytä netissä nimeä Niwina, joten uusi alku olisi senkin suhteen hyvä juttu.

Tämä on vain tälläistä yksinpuhelua ja mietiskelyä, jolla kartoitan jatkoa ynnä muita juttuja. Mutta lupaan ilmoitella täällä blogissa, kunhan saan päätettyä asiasta puoleen tai toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.