Sivut

lauantaina, joulukuuta 07, 2013

Nukaton neiti

Pitkästä aikaa sitten kunnon ponipostauksen pariin. En ole tänä vuonna hankkinut yhtään uutta ponia ja kirpputoreiltakin olen löytänyt muutaman huonokuntoisen yksilön, joten mitään kirjoiteltavaa ei ole ollutkaan. Kunnostelin kuitenkin vuoden alussa yhden ponisen, joka oli tullut lotin mukana syksyllä 2012.

Kyseessä olikin sitten erikoisempi kunnostus, koska kunnostettava oli SS Magic Star, jonka häntä oli kadonnut ja nukka paikoin kulunut ja erittäin likainen. Koska poni oli niin huonossa kunnossa, päätin hyvällä omalla tunnolla harjoitella deflokkausta eli nukan poistoa.

Operaatio kesti pari kuukautta, sillä en jaksanut keskittyä aiheeseen kovinkaan pitkäksi aikaa kerrallaan. Nukka ei tuntunut irtoavan millään ja hutilointi kynsilakanpoistoaineen kanssa maksoi ponin toisen puolen poskipunat. Lopulta otin itseäni niskasta kiinni ja irrotin loput nukat ja roottasin (Dollyhairin Key Lime-sävyllä) ponin.

Ja olen aika tyytyväinen, tästähän tuli ihan nätti!
***

At autumn 2012 I got Magic Star from So-Soft Ponies series. Pony's fuzz was very dirty and she had lost her tail, so I thought practicing deflockking. Progress took about two months, but finally she was ready. I rerooted her with Dollyhair's Key Lime-hair. I think she is very pretty now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.