Sivut

keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

Nuo hassut ja hauskat eroavaisuudet

Toinen brittiostos ponini kuuluu Sundae Best Ponies-sarjaan, jota yritän saada täyteen. Enää puuttuu 2 ponia.

Peppermint Crunch on ihan hyvässä kunnossa, tosin huomasin kuvatessa että ponia voisi pyyhkäistä hieman taikasienellä, sillä paikoin on jotain pintalikaa.

Sundae Best-ponit on tehty hieman erilaisilla muoteilla kuin muut saman posen ponit. Minulta meni asian tajuamiseen jonkin aikaa, ehdin keräillä hyvin pitkään ennen kuin tajusin miksi Banana Surprise näyttää omituiselta muihin shypose-poneihin nähden.

Toivottavasti saisin tämän sarjan pian täyteen...

maanantaina, helmikuuta 27, 2012

Kevättä kohti

Tosiaan, kevät taitaa alkaa olla lähempänä kuin uskoisikaan, sillä päivä on pidentynyt ja valoa riittää hyvin ponien ja nukkejen kuvaamiseen. Hieman hiljaisen ponikauden katkaisi nyt Briteistä ostetut kaksi ponia.

Ensiksi syvät pahoittelut, sillä Caramel Crunch ei ole ihan oman värisensä kuvissa. Ponin pitäisi olla hitusen punaisemman sävyinen. Mutta tämän herkkukaunokaisen hankin koska päätin kasvattaa Candy Cane-ponien sarjaa. Sarjan Molasses oli ensimmäisiä poneja, jotka kokoelmiini eksyi. Tämän sarjan poneilla on kauniit kiharat karvoissaan, tosin CC ei ol ihan niin huoliteltu kuin kaverinsa Molasses.

perjantaina, helmikuuta 10, 2012

Vihdoinkin poniasiaa!

Ponit ovat pahasti jääneet kakkosiksi nukkejen (Monster High...) vallatessa hyllyssä tilaa. Tällä hetkellä keräilenkin poneja enimmäkseen kirpputoreilta ja tunnetusti saattaa mennä pitkiäkin aikoja ennen kuin mitään löytyy. Tammikuun lopussa löytyi samalla kirpputorireissulla ( ja vielä samalta kirpputorilta...) kaksi ponia. Eri sukupolvia, mutta kumpikin on kiva lisä kokoelmaan.

Ensinnäkin löytyi tälläinen;

G3 Styling pony, Rarity the Unicorn. Minullahan on jo toisenlainen styling, sekin on myös yksisarvinen. Unohdin ottaa ennen-kuvan ponista, sen harja oli mahdottomalla letillä ja vaati monta tuntia ahkeraa puurtamista, että ponista sai rapsuteltua kaikki tarrat/tarraliimat pois.

Toisena ponina löytyi (jippii!) G1-poni.



Joko tunnistit kuvista? :D

Baby Sapphire oli hyvin likainen ja pussissa leikkihevosen ja mäkkiponin kanssa. Putsaus taikasienellä sai jälleen ihmeitä aikaan ja kuuma vesi suoristi karvat. Tinselit ovat vanuttuneet, mikä ei ole harvinaista näillä poneilla (tai ihan millä G1 tinseliponilla vain). Kivaa, kun kerrankin löytyi varsaponi kirpputorilta.

Ja niin, nukkejutut löytyvät nykyisin Niwinan Nukkemaailmasta.