Sivut

keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

Nuo hassut ja hauskat eroavaisuudet

Toinen brittiostos ponini kuuluu Sundae Best Ponies-sarjaan, jota yritän saada täyteen. Enää puuttuu 2 ponia.

Peppermint Crunch on ihan hyvässä kunnossa, tosin huomasin kuvatessa että ponia voisi pyyhkäistä hieman taikasienellä, sillä paikoin on jotain pintalikaa.

Sundae Best-ponit on tehty hieman erilaisilla muoteilla kuin muut saman posen ponit. Minulta meni asian tajuamiseen jonkin aikaa, ehdin keräillä hyvin pitkään ennen kuin tajusin miksi Banana Surprise näyttää omituiselta muihin shypose-poneihin nähden.

Toivottavasti saisin tämän sarjan pian täyteen...

4 kommenttia:

 1. Peppermint Crunch on kyllä tosi kaunis :) Tämä sarja on ylipäätään mielestäni siitä onnistuneemmasta päästä herkkuteemoineen ja hauskoine kohosymboleineen!

  VastaaPoista
 2. Oi, en ole aikaisemmin tajunnutkaan että Peppermint Crunch on noin herkullisen näköinen. :3 Mikä tämän setin poneita on sun lemppari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukkainen: Vaikea kysymys, kun pidän koko sarjasta, mutta ehkä pienen mietinnän jälkeen paras on Coco Berry. Tosin tuo Peppermint Crunch on myös nätti. :)

   Poista
 3. Tosi nättönen on poni! Kunpa saisin omaankin kaappiin metsästettyä tätä sarjaa. Itsellä kävi samantyylinen muottihämmennys MGR-ponien kanssa... jotenkin kuvista ei vaan ollut tajunnut sitä "Posey-posen" takajalkojen kummallista asentoa. :D

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.