Sivut

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

Siivetön Aamukaste

Aiemmin esittelin poniostokseni Tic-Tac-Toe emo/varsaparin ja samassa paketissa minulle tuli myös flutter. Tällä flutterilla ei ole siipiä, mutta se ei ponin kauneutta haittaa (lentämisen kanssa voi olla ongelmia...).

Morning Glorylla eli Aamukasteella on kyllä harvinaisen kirkkaan väriset karvat, mutta jotenkin ponin värit sopivat hyvin toisiinsa. Symbolina ponilla on köynnöskasvi ja silmän allakin on kukkanen.


Suomennoksen ponin nimestä löysin mainiosta suomennos-osiosta Myrskyttären ponisivuilta.

perjantaina, lokakuuta 21, 2011

Kirsikkaista!


Tänään sain taas aihetta riemuun, kun kirppikseltä löytyi 50 centillä toinen ponimukini! Kuten aikaisemmin mainitsin, niin ponimukit ovat sellaisia, joita haluan kerätä kirpputoreilta, enkä ostaa netistä. Voin kuvitella miten sydän kurkussa odottaisin postissa mukin saapumista...

Mukavaa oli myös se, että minulla on jo mukissa poseeraava poni omanani. Cherries Jubilee oli otettu kun huomasi kuvansa mukin kyljessä.

Muki on melkeinpä erinomaisessa kunnossa. Sitä on kyllä selvästi käytetty ja siinä on muutama tummempi likakohta, mutta silti olen riemuissani! Ja muki on vielä kaiken lisäksi täysin ehjä, ei halkeamia missään. Näistä mukeista haalistuu kuvat helposti pitkän käytön ja pesujen takia, mutta tässä mukissa kuva on säilynyt kauniisti.


Muki jää toisen mukini kaveriksi ponihyllyn päälle, en voisi kuvitellakaan ottavani tätä käyttöön. :)

torstaina, lokakuuta 20, 2011

Star Machine

Tein itsestäni FIM-tyylisen kopukan netistä löytyvällä generaattorilla ja nimenkin kävin tekaisemassa omasta nimestäni toisella generaattorilla. Tuloksena on uusi alteregoni; Star Machine!

Symboliksi en haluaisi mitään tylsiä tähtiä, vaan parhaiten sopisi varmasti rikki mennyt peili.

tiistaina, lokakuuta 18, 2011

Emot ja varsat

Eilen tiesin saavani postissa erään emo/varsa-parin, mutta sattumalta kirpputorireissulta löytyi myöskin varsa, jonka emo odotteli lastaan jo hoteissani.


Baby Brother Bright Bouquet (mikä nimihirviö...) löytyi kirpparilta vaivaisella 0,10eurolla.
Poju oli likainen ja kaulaan jäi jotakin pieniä tussipisteitä, mutta karvat ovat kaiketi täysipitkät. Muuten poika on hyvässä kunnossa. Jotenkin tämän "mallinen" veliponi oli yllätys kokonsa ja olemuksensa takia. :D Tämähän on melkein emonsa kokoinen.

Ihanaa, kun lapsuuteni Mommy Bright Bouquet sai poikansa taas vierelleen.

Posti toi tullessaan ponipaketin Myrskyttäreltä ja myöhemmin esiteltävän flutterin lisäksi luokseni saapui tälläinen äiti-tytärpariskunta;


Twinkle-Eyed poni Tic-Tac-Toe ja varsansa Baby Tic-Tac-Toe. Nämä ponit on paljon kauniimpia luonnossa kuin kuvissa, sen voin kokemuksesta sanoa. Pidin näiden kummankin ponin värimaailmaa aika kirkkaana, mutta kun tilaisuus tuli (ja rahaa oli), niin ostin ne. Ja ne on ihania!

Emossa ei ole muuta vikaa kuin silmistä hieman kulahtanut helmiäinen ja babykin on hyvässä kunnossa pientä syöpäpistettä lukuunottamatta.

Haluaisin kuulla muiden mielipiteitä Twinkle-Eyed poneista; ihania vai kamalia? Onko silmät eloisat vai pelottavat? Mikä timanttisilmäponi on omasta mielestäsi ehdoton ykkönen?

maanantaina, lokakuuta 17, 2011

Vaikka kesä on jo ohi...

Kokoelmiini lennähti uusi siivekäs ystävä, kun ostin ponin Summer Wings Ponies-sarjasta.

 High Flyer on kaunis ja sillä on omat siipensä selässään. Karvoissa on hitusen karheutta ja kuivuutta, lisäksi vasemmassa korvassa on muovivaurio (korvanpää on poissa). Mutta se jää hyvin juuri harjaksen taakse. :) Pidän ponin hopeisesta sudenkorento symbolista.

 Ostin myös ponille kuuluvan kamman. Ponien kampa- ja harjakokoelmaani en olekaan blogissani esitellyt (sivuiltani löytyy muutamia), ehkä siitä tulee postaus joskus.

Minulla on tällä hetkellä into juuri fluttereihin ja wingereihin, varsinkin jälkimmäiset ovat suloisia. Tuollainen isompi siivekäs on vielä eräs tulossa postissa. ;)

perjantaina, lokakuuta 07, 2011

One and only

Otsikkoon viitaten saanen esitellä tänään Fidan korista löytyneen, koko kokoelmani ensimmäisen G3.5-ponin. Nämä Newborn Cutie-ponit luetaan kai yleisesti G3-poneihin, mutta omasta mielestäni nämä alkavat lipsua jo siihen huonompaan sukupolveen. Tuollainen newborn kun on omasta mielestäni aika iso G3-vauvaksi.

Toola-Roola on kyllä söpö isoinen simmuineen ja päineen, mutta silti näissä on jotakin luotaan työntävää. :P Koko G3.5-sukupolvi on omasta mielestäni aika rahastuksen makuinen. Ideat G3ssa taisi loppua kesken?
Jo ennen ponikeräilyä seisoin kerran leluosastolla ja ihmettelin, miten vasta myynnissä olleet (G3) ponit nyt vauvoja. :D

Jokatapauksessa tämä vauva kuuluu nyt kokoelmaan huimalla 0,30€ hinnalla. Näitä en ole hankkimassa tietoisesti lisää, vain jos kirpputorilta löytyy halvalla. Tämä vauva saa olla siis toistaiseksi ainoa.

Siskoni löysi eilen kirpputorilta kolme G1-ponia (olen kouluttanut melkein koko suvun ponijahtiin :D). Parhaimmassa kunnossa ollut Twinkler pääsi jo kunnostuksesta hyllyyn;

 Ponin harjaa on parturoita edestä pari plugia ja raukan korvista on nakerrettu palaset pois (jossakin on ollut todella nälkäinen lapsi...), mutta muuten neiti on oikein kauniissa kunnossa.

Kahdesta muusta, kunnostusta ja karvoja odottavasta ponista saatte kuulla myöhemmin.

torstaina, lokakuuta 06, 2011

Rullaillaan

Joskus poneilun (ja muidenkin harrastusten) tielle tulee niin kutsuttu "elämä", joka vie huomion jonnekin ihan muualle. Tai sitten elämällä on ihan uusia suunnitelmia kaiken suhteen.

Mutta, tietokoneviruksesta ja elämästä huolimatta pääsen vihdoin ja viimein taas poniblogin kimppuun ihan kirjoittelumielessä. Pari viikkoa sitten äitini toi tuliaisia.


Äitini oli bongannut kirpputorilta aidon My Little Ponyn, rullaluistelevan Jazzien. Tämä poni kiteyttää aika hyvin 90-luvun alun trendit; kirkkaat värit ja rullaluistimet. Etusen oikea luistin on täysin tuhoutunut pyörien osalta, mutta muut luistimet ovat kunnossa. En ole vielä kokeillut aknevoidetta ponin mustetahraan ja karvatkin on vielä keittämättä. Tämäkin on taas niitä poneja, joita en ostaisi muuta kuin kirpputorilta. :D

Lisäksi äiti toi H&M:n ponipinnit ja -ponnarit. Nämä G1-uustuotantohärpäkkeet on esitelty varmasti jo kaikissa poniblogeissa, joten itse laitan vain pelkän kuvan;


Kiitos äidille näistä! :)