Sivut

tiistaina, lokakuuta 18, 2011

Emot ja varsat

Eilen tiesin saavani postissa erään emo/varsa-parin, mutta sattumalta kirpputorireissulta löytyi myöskin varsa, jonka emo odotteli lastaan jo hoteissani.


Baby Brother Bright Bouquet (mikä nimihirviö...) löytyi kirpparilta vaivaisella 0,10eurolla.
Poju oli likainen ja kaulaan jäi jotakin pieniä tussipisteitä, mutta karvat ovat kaiketi täysipitkät. Muuten poika on hyvässä kunnossa. Jotenkin tämän "mallinen" veliponi oli yllätys kokonsa ja olemuksensa takia. :D Tämähän on melkein emonsa kokoinen.

Ihanaa, kun lapsuuteni Mommy Bright Bouquet sai poikansa taas vierelleen.

Posti toi tullessaan ponipaketin Myrskyttäreltä ja myöhemmin esiteltävän flutterin lisäksi luokseni saapui tälläinen äiti-tytärpariskunta;


Twinkle-Eyed poni Tic-Tac-Toe ja varsansa Baby Tic-Tac-Toe. Nämä ponit on paljon kauniimpia luonnossa kuin kuvissa, sen voin kokemuksesta sanoa. Pidin näiden kummankin ponin värimaailmaa aika kirkkaana, mutta kun tilaisuus tuli (ja rahaa oli), niin ostin ne. Ja ne on ihania!

Emossa ei ole muuta vikaa kuin silmistä hieman kulahtanut helmiäinen ja babykin on hyvässä kunnossa pientä syöpäpistettä lukuunottamatta.

Haluaisin kuulla muiden mielipiteitä Twinkle-Eyed poneista; ihania vai kamalia? Onko silmät eloisat vai pelottavat? Mikä timanttisilmäponi on omasta mielestäsi ehdoton ykkönen?

3 kommenttia:

 1. Minusta timanttisilmät on ihania! Täytyy tosin myöntää, ettei minulla ole yhtään sellaista enkä ole edes livenä nähnyt niitä, mutta haluaisin silti! Muistaakseni ponivideoissa oli joku/joitakin timanttisilmiä.

  VastaaPoista
 2. TE-ponit on ihania. Eikä niistä voi valita suosikkia, ne on kaikki ihania!

  VastaaPoista
 3. Mua kyl oikeest karmii nuitten säihkylimät aikalailla.. toistaiseksi en yhtään semmoista omista ja saa nähä kertyykö joskus hyllyyn semmoisia.. jos niin saavat varmasti takimmaiset paikat :D

  Mutta kauniita pariskuntia kyllä nää ovat! Ja mieletön löytö kyllä tuo Baby Brother Bright Bouquet!

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.