Sivut

perjantaina, kesäkuuta 10, 2011

Kokoelma kasvaa ja kasvaa

Kuukauden poniostolakon jälkeen oli pakko ostaa kauan kaipaamiani poneja hyllyä kaunistamaan ja mieltä kohottamaan. Paratiisikartanon kautta löytyi muutama mukava ja edullinen hankinta.

Collector pose (CP) Bow Tie. Tämä poni on yksinkertaisuudessaan niin nätti, etten ollenkaan ihmettele miten paljon faneja sillä on. Haluaisin niin nähdä tämän G1-ponin muokattuna uuteen FIM-malliin. Pitäisikö lähettää ideaa Hasbrolle? :)

Siskoni lapsuuden Snowdropille kävi hieman huonosti, joten tässä vihdoinkin päivitysversio sille. Harjakset on rerootattu ja jälki on kaunis. Tästä kukkaponien sarjasta minulta puuttuu enää Daffodil.

Tämä hieman erilaisen näköinen poni on ensimmäinen flutterponini,  Wind Drifter. Flutter ponit ovat sirompia kuin tavalliset ponit ja niillä on oikein kauniit siivet selässään. Tällä yksilöllä on kustomisiivet.

Ja tottakai jos on mahdollisuus, niin ostan puuttuvia newborn-varsoja. Ne on vain parhaita ja omia suosikkejani. Tässä kilpaa kirmaa Speckles ja Bunkie, jotka ovat pienet pegasuskaksoset.

Söpöilyä.

2 kommenttia:

  1. :) Bow tie on kaunis. Pikku ponit ovat myöskin suloisia.

    VastaaPoista
  2. Apua miten söpöjä poneja, pikkuiset varsinkin :)

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.