Sivut

keskiviikkona, heinäkuuta 21, 2010

Tänään taas ponilauma kasvoi yhdellä aikuisella ja kolmella pienellä. Olen näköjään alkanut alitajuisesti ostamaan suurimmaksi osaksi vain varsoja, mutta mitäpä tuosta. Tässä uudessa satsissa kun on vielä kaksi oikein kaunista varsaa. :)

Ensimmäiseksi se aikuinen, eli tamma nimeltä Kisscurl. Ok kunnossa, kelpaa miun hyllyyn. Rakastan tätä posea, yksi lemppareistani aikuisilla.


Ensimmäisenä varsoista esiteltäänkön vaikka Baby Cuddles. Drink 'n Wet-versio. Cuddles-nimisiä poneja kun on viisi (Hasbrolta mielikuvitus lopussa...), mutta tämä on sellainen pissaava varsa. Drink 'n Wet-sarjasta minulta puuttuu enää nyt Baby Flicker, kun Baby Snookums ja Baby Rainfeather on minulla jo lapsuudesta. Tosin ne odottavat kunnostusta.

Mutta tässä siis Baby Cuddles.

Hyvässä kunnossa ja ihan kaunis varsa. Itse tykkään paljon noista DnW-sarjan varsoista, lapsena se oli ainakin hauska idea. :D

Seuraavaksi varmasti yksi söpöimmistä varsoista, nimittäin Baby Cotton Candy.

Tämä varsa tuntuu olevan kaikkien lapsuuden ponilaumoissa, nyt minullakin on se! Kauniin värinen ja kuvio on mukavan yksinkertainen. Posekin tuntuu sanovan, että katsokaa kuinka nätti olen!

Viimeisenä uutukaisista sitten se kaikkein ihanin, nimittäin kaunis, kaunis Baby Glory.


En tiedä, minkä takia Baby Glory kuuluu varmaankin omasta mielestäni söpöimpiin varsoihin, mutta ihanaa kun se on vihdoin minulla!

Kertokaahan hieman omia lemppareitanne suloisista varsaponeista.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana poni-blogi, itse aloitin ponien keräilyn ja bloggaamisen tässä ihan hiljattain, niin on mukavaa löytää muitakin MLP-blogeja. :)
    Jään tätä mielenkiinnolla seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Onko sinun Baby Gloryn molemmat etujalat yhtä pitkät? Minun Hong Kong -versiolla on vasen etujalka ilmassa. Tehdasvikako?

    Ps. Löysin muuten blogisi tänään Paratiisikartanoon laittamasi linkin kautta. :)

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.