Sivut

maanantaina, huhtikuuta 22, 2013

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Tuon kuluneen sanonnan merkeissä sain vihdoin puhtia kirjoitella niinkin vanhasta aiheesta kuin joululahjoista. Niinpä, yleensä kevättä kohti väsymys kaikkoaa ja puhtia riittää, mutta tänä vuonna on ollut toisin. Poneilu on kohmeessa ja uusia yksilöitä ei ole ilmaantunut kokoelmaan moneen kuukauteen. Toivon että jossakin vaiheessa asia taas paranisi ja saisin muutamia kivoja poneja. Minulla on kyllä vielä pari viime syksyn hankintaa esittelemättä, mutta niistä sitten joskus.

Jouluna minua tosiaan muistettiin parilla ponimaisella lahjalla.

Mommy Sweet Celebrations on lotin mukana tullut lisäys, mutta äiti sai jouluna poikansa vierelleen. Baby Brother Sweet Celebrations on melkeinpä täydellisessä kunnossa, joten olen todella iloinen tästä lisäyksestä.





Vielä iloisempi yllätys oli toinen joululahja, jonka kääreiden alta paljastui tälläinen;


Vuoden 1987 MLP-annual! Rakastan näitä kirjoja ja varsinkin tätä, joka on syntymävuodeltani. Näissä kirjoissa on aina kauniita kuvia ja hassuja ponitarinoita, joten tälläiset on ponihöperölle aarteita. Tämä kirja on hyvässä kunnossa, ei tuhruja tai sotkuja, sivutkin on nätisti paikallaan.





Tässä kirjassa oli todella kivan näköinen poniaiheinen tehtävä, sanasokkelo ponien nimistä. Koska en missään nimessä ikinä sotkisi tälläistä aarretta, otin kopion sivusta ja tein tehtävän iloisena ja onnellisena.  Se oli yllättävän vaikea, kun ottaa huomioon minkä ikäisille kirja on todennäköisesti tarkoitettu. Taas sain aihetta miettiä, miten höperö voi olla kun tulee onnelliseksi siitä, että saa tehdä poniaiheisen sanasokkelon.


***
I'm so sorry, but my collecting is now on a little break, but I hope I will get some nice ponies soon to my collection and something to write to this blog.

These ponies and book are my Christmas presents. I like them very much, especially I like that annual, because it's from the year of my birth! Ponies and book are in good condition.