Sivut

perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Minimaalista

Olen jo pidemmän aikaa ihaillut nukkekotiblogeja netissä ja haaveillut nukkekotiprojektista muillekin nukeille kuin Sylvanian Families-hahmoille. Toistaiseksi hanke on jäänyt, mutta nyt kevättä kohti mentäessä (vaikka ulkona on ihan kamala pakkanen!) päätin ryhdistäytyä ja alkaa keräämään nukkekotitavaroita tulevaa projektia varten. Tai projekteja, suunnitelmia on nimittäin pää täynnä... :D

Tänään ensimmäistä kertaa kiersin kirpputoreja "minisilmät" auki ja löytyihän sieltä pieniä löytöjä, jotka käyvät SF-hahmoillekin.


Kirpputoreilta löytyi puinen aarrearkku, rinkelitaulu, miniastiasto, pitsiä piiitkä rulla ja lasinen "kaappi", jossa oli tekokukkia sisällä. Teen siitä lasikaapin, kunhan saan rapsuteltua loput kukkatuhnut pois pohjasta.

maanantaina, helmikuuta 14, 2011

Happy Valentine's Day!


Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!

sunnuntaina, helmikuuta 13, 2011

Tähkäpää?

Eilinen kirpputorikierros kartutti yhden ponin verran G3-kokoelmaa.


Hyllyllä nökötti hyvin takkuinen Petite Petunia, jonka sain järeän harjauksen ja kuuman veden ansiosta noinkin sievään kuntoon. Tällä ponilla on kiistatta koko kokoelman pisimmät karvat. Hintaa ponilla oli 2€.

Blogissa on ollut nyt hieman hiljaista ponirintamalla, pahoittelut siitä.

perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Oi jospa oisin saanut olla mukana...

Bearburyjen perheessä vietetään pikku-Harrietin ensimmäistä syntymäpäivää. Harrietin kaikki tuttavat ovat päässeet paikalle juhlistamaan tärkeää päivää.

Isoveljensä Oliverin kanssa Harriet saa puhallettua sammuksiin kakkunsa ainoan kynttilän. Kakku on äiti Bearburyn leipoma ja niiiin herkullisen näköinen.


Harriet hieman jännittää vieraspaljoutta, mutta tyttö on onnellinen ensimmäisistä juhlistaan. Onhan Harriet äidin avustuksella itse valinnut tarjottavat.

Äiti rakastaa kuvata juhlia ja haluaa tietysti myös yhteispotretin sisaruksista. Sisko Angeles on haltioissaan juhlamekostaan. Harriet taas jännittää, mitä lahjapaketeista ilmestyykään.

keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

Vanhat hyvät ajat

Sain ensimmäiset SF-isovanhempani.

Kyseessä on Maces perheen vanhukset, Laura ja Ashley. Jotenkin näistä hiiristä tulee jotenkin mahtaileva mielikuva ja Ashley taitaa olla leppoinen vanha mies, joka on Laura-vaimonsa tossun alla. Laura ei voi sietää nykyajan hömpötyksiä ja arvostaa hyvää ja kultaista käytöstä.

maanantaina, helmikuuta 07, 2011

Uusi mekko

Stephanie Clearwater hätkähtää hereille ja miettii hetken aikaa, mikä päivä tänään onkaan. Lopulta tyttö muistaa; ensimmäinen päivä uudessa koulussa!

Stephanie pomppaa sängystä ja kipittää nopeasti etsimään äitiään. Toivottavasti äiti ei ole unohtanut...

Sybil-äiti hieman säikähtää hengästyneen ja kiihtyneen tyttären rynnätessä makuuhuoneeseen.
"Äiti, äiti, saitko...saitko sinä sen valmiiksi?" Stephanie kiljaisee.
"Rauhoitu, rakas lapsi. Vein sen huoneesi tuolille heti kun sain viimeisteltyä sen," äiti vastaa hymyillen ja lähtee takaisin juoksevan tyttärensä perään. Stephanieta taitaa jännittää uusi koulu...

"Tässä on uusi mekkosi," äiti sanoo ja Stephanie kiljahtaa riemusta. Tyttä aikoo pukea uuden mekkonsa heti ylleen. Äiti on tehnyt sen tarkasti tyttärensä toiveiden mukaan.

Ja voi, miten hieno mekosta tulikaan. Stephanie ei malta olla peilaamatta itseään ja tyttö meinaa jopa myöhästyä ensimmäiseltä tunnilta. Onneksi äiti hätistää tytön kouluun hymyssä suin.

Yhteiskuva vielä äidistä ja tyttärestä. Ja tarinasta näkee, että sain tänään SF-postia. ;) Ensimmäisenä esittelyssä Sewing with mother-setin Clearwater myyrät.

tiistaina, helmikuuta 01, 2011

Pienen pieni kahvila

Omaksi ilokseni lavastin pienen kahvilan Riverside Lodgen yläkertaan.

Tyttöjen on mukava jutella kotoisan kahvilan nurkassa, mehua siemaillen ja tyttöjen juttuja puhuen.