Sivut

torstaina, syyskuuta 27, 2012

Perhoponit, osa II

Viime postauksessa esittelin vuoden 4. flutterit ja nyt olisi vuorossa seuraavan vuoden fluttersarjaan kuuluva uusi hankinta.

Tropical Breeze on kirkkaine väreineen todella silmiin pistävä poni, mutta itse ainakin pidän noista väreistä. Tuo symboli on kyllä melko omituinen, mutta juuri sen takia niin hauska. Ainoa miinus ponin väreissä on nuo silmät, ne olisivat voineet olla hieman neutraalimmat. Mutta hyllyssä tämä on todella nätti lisä ja kiva saada näitä kuikeloita enemmän.

Kunnoltaan Tropical Breeze on hyvä. Karvat ovat keittämisen jälkeen upeassa kunnossa ja kroppakin on puhdas. Omia siipiään ei tälläkään raukalla ole, mutta välttämättä en osaisi pitää edes niitä ehjänä, jos sellaiset olisi (pudotin kuvauksissa tämän ponin kolmesti lattialle).

Tästä toisesta fluttersarjasta minulla on neljästä kaksi. Aiemmin olen hankkinut Wind Drifterin.

Wind Drifterillä custom-siivet
Kaikkiaan minulla on siis viisi flutteria ja toivon kovasti että saan hankittua näitä lisää.


Onko lukijoissa ketään, joka tykkää fluttereista? Onko kenelläkään suosikkiflutteria?

Ennen muuttoa tämä on sitten viimeinen postaus, yritän palata netti- ja blogimaailmaan ilman taukoa, mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu (toimiiko netti uudessa osoitteessa). Toivottavasti saan jotain kivaa kirjoittamista heti, kun saan muuton hoidettua. :)

maanantaina, syyskuuta 24, 2012

Perhoponit, osa I

Olisin halunnut esitellä minulle rantautuneet ponit lotti kerrallaan, mutta koska muuton keskellä on turha haaveilla suurista kunnostuksista yms., niin esittelenkin näitä nyt sekaisin. Minulle tuli tässä kuussa kolme uutta flutter-ponia ja nyt olen ihastunut näihin kuikeloihin!

Lapsuuteni ponivideolla oli omasta mielestäni paras G1 ponipiirretty, eli Bright Lights (videollani suomeksi Varjovarkaat). Pidän vieläkin kovasti kohtauksesta, jossa "perhoponit" tulevat apuun. Lapsena en edes tajunnut että perhoponeja oli oikeasti leluina, joten keräilyn aloittaessani olin ihan ihmeissäni kun näin näitä ensimmäisen kerran.

Ensimmäinen Flutter Ponies-sarja julkaistiin 4. vuonna (1985-86). Uusina tästä sarjasta minulle tuli kaksi ponia.


Forget-Me-Notin karvat oli tiukoilla pikkuleteillä, mutta avattuani ne huomasin, että karvat ovat upeassa kunnossa (ja valmiiksi kivoilla kiharoilla). Rutiinina putsailin ponin taikasienellä vaikka pintalikaa ei näkynytkään. Kuten yleensäkin flutter-poneilla, niin tälläkään yksilöllä ei ole omia siipiään. Muuten tämä kaunokainen on täydellisessä kunnossa.

Samaan sarjaan kuuluva Honeysuckle on myös ilahduttavan hyvässä kunnossa.



Puhdistus ja karvojen keittäminen taltutti tämän ponin suurimmat epäkohdat ja nyt hyllyssä seisoo ihan nätti flutter. Ponilla on karvoissaan haalistuvaa pinkkiä ja ilokseni tällä yksilöllä on vielä selvä pinkki sävy erotettavissa! Ja kuten tavallista, flutterilla ei ole siipiä.

Tästä ensimmäisestä flutterponi-erästä minulla on siis koossa kuudesta kolme. Aikaisemmin kokoelmiini lehahti Morning Glory.


Seuraavassa postauksessa hieman lisää fluttereita. :)


lauantaina, syyskuuta 22, 2012

Yksinäinen kaksonen

Yksi syyskuun poniostoksista on Newborn Twins-sarjan Jangles. Raukka on kadottanut kaksosensa, mutta toivottavasti muiden pikkuvarsojen seura ponihyllyssä kelpaa toistaiseksi.

Tämä pikkuponi tuli lotin mukana ja oli melko likainen, mutta taikasieniputsaus sai pahimmat liat kaikkoamaan. Lisäksi varsan harjaa on lyhennetty hieman, mutta mielestäni tuollainen lyhyempi kampaus sopii pikkuiselle tyttövarsalle hyvin. :) Joten en lähde sitä roottailemaan, sillä karvat ovat kuitenkin muuten hyvässä kunnossa.


Minulla on ollut aika huono tuuri näiden kaksoparien kanssa; en koskaan tunnu löytävän puuttuville kaksosille toisia puoliskoitaan. Yksinäisinä hyllyssäni nököttää Janglesin lisäksi Nibbles ja Sniffles. Onneksi seuraa pitää myös muutama Newborn Ponies-sarjan vauva.

tiistaina, syyskuuta 18, 2012

Ciao bella!

Edellisessä postauksessa esitellyn Snowflaken kaverina tuli luokseni kaunotar, joka on alunperin Italiasta.

Vaikka italialaiset ponit eivät olekaan mitään nirvanoiden huippua, niin olen silti todella onnellinen kauniista Italy Applejackista.


Applejackilla on italialaiseksi aika hyvin leimatut silmät, tosin nämäkin ovat hieman vinksallaan. Neidillä on jäljellä alkuperäistä kiharaa ja taikasieneilyn jälkeen poni oli puhdas.

En ole suunnitellut nirvanoiden keräilyä sen kummemmin, koska olen vielä aika pihi ponien suhteen ja kalliimmat saavat jäädä vielä toistaiseksi. Mutta kiva saada edes tälläisiä pieni erikoisuuksia kokoelmaan. :)

Muutto lähenee ja blogissakin se saattaa näkyä ehkä pienenä taukona, mutta kun olen saanut ponit hyllyyn ja tavarat paikoilleen, niin alkaa kunnostaminen ja ponien karvojen stailaus (olen lykännyt tätä liian pitkään...). Mutta toivottavasti ehdin vielä yhden postauksen postata ennen muuttoa. :)

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Kaikki kerralla (melkein)

Aloitellaanpa tarkemmat syynäykset perjantain ponipäivän saldosta. Tässä postauksessa on paljon kuvia, koska kaksi lemppariani on vihdoin minun ja niitä oli niin mukava kuvata. Sain myös taas sarjan täyteen, kun kolme saapunutta kuului samaan sarjaan.

Ensimmäiseksi esittelyyn pääsee Snowflake.



Snowflake kuuluu Early Adult Ponies-sarjaan, joka on UK/International julkaisu. Näitä poneja ei myyty USAssa, mutta Euroopassa kyllä. Snowflakella on pisamat ja hilesymbolit lumihiutaleista. Oma yksilöni on ihan hyvässä kunnossa, hännän tyvessä on vähän häntäruostetta, muuten poni on ihan hyllyyn sopiva.

Sitten päästään näihin lemppareihini ja nämä kaksi ponia ovat olleet want-listallani keräilyni alusta asti.




Kaunis, kauniimpi ja kaunein Honeycomb! Tämä poni on ihan Surprise-ponin näköinen, mutta kuvio on eri. Nuo kimalaiset on ihania! Mietin onko tämän ponin harjasta leikattu, mutta kun katselin kuvia netistä, niin tällä taitaa olla tuollainen vähän lyhyempi harja. Poni on ihanan puhtaan valkoinen ja siisti, vain toisessa siivessä on jotain tuhnua. Kimalaisissa on hieman hilekulumaa, mutta ei mitään vakavaa.

Toisena ihanuutena Gypsy!




En tiedä mikä tässä ponissa on niin ihanaa, kun en oikein oranssista tykkää... Ehkä ne on nuo pisamat? Tai symbolit? Kokonaisuus? Jokatapauksessa pidän tästä ponista mielettömästi ja nyt omana se on vieläkin ihanampi. Gypsy oli aika pintalikainen tullessaan, mutta taikasieni hoiti senkin pulman. Karvat on vähän kuivahkot ja kyljessä haalistunut mustetahra (josta myyjä ei maininnut mitään...), mutta symboleissa ei ole kulumaa ja kaikki muu on kohdillaan.

Nämä kolme saapunutta tosiaan täydensi sarjan, koska ennestään minulla oli kirpputorilta löydetty ja rootattu Hopscotch.

Tältä sarja näyttää siis kokonaisuudessaan;

Snowflaken naama ei ole oikein edukseen tästä kulmasta..

perjantaina, syyskuuta 14, 2012

Melkoinen ponipäivä

Perjantai oli yllätyksiä täynnä, kun kaikki kolme matkalla olevaa ponipakettiani tuli samaan aikaan perille. Postinjakaja toi kaikki paketit ovelle asti ja pääsin heti tarkistamaan uusia tulokkaita.

Mukana on heti hyllyyn pääseviä, rootattavia/kunnostettavia ja kaksi menetettyä tapausta.


Siinäpä postauksen aiheita varmasti joulukuuhun asti. :D Mitä mieltä olette, onko kuvassa mitään erikoisen mielenkiintoisia poneja?

torstaina, syyskuuta 13, 2012

Nukkumaan

Olen saanut paljon täydennystä kokoelmaan vaihtokauppojen avulla ja olen kiitollinen kaikille keräilijäkollegoille, jotka ovat vaihtaneet kanssani poneja/tavaroita. Tämänkin postauksen aihe on vaihtokaupan tulos.

Keräilyn alussa ajattelin, etten halua mitään pikkukrääsää nurkkiin pyörimään, eli en kerää ponien tavaroita, vaatteita yms. Eipä ole päätös pitänyt; ponien harjat ja kammat ovat heikkouteni, niitä olen kerännyt jo ison kasan. En ole esitellyt niitä blogissa, sillä en tiedä kiinnostaako muita ne yhtä paljon kuin itseäni. :D

Nyt olen innostunut ponien vaatteista, eli Pony Wear-tavaroista. Minulla on parikin asua, joista puuttuu asukokonaisuuden osasia ja metsästän aika ajoin puuttuvia osia netistä.

Vaihtokaupassa sain itselleni tälläisen ihanuuden;
Sweet Dreams-setti kaikkine tavaroineen! Tämä ponien uniasu on ihana ja tuo myssy on koko asukokonaisuuden kruunu.



Puku on hyvässä kunnossa. Puvun sisällä on tumma tahra, jota en ole vielä alkanut poistamaan. Ylimääräinen Cherries Jubilee saa kunnian pitää pukua hyllyssä, mutta kokeilin pukua myös muille poneille. Jännä, miten puku näyttää aina erilaiselta eri ponien päällä.

Bubbles

Medley

Sparkler
Kenen päällä puku näyttää parhaalta? :)

P.S. Ja vaihtokaupan mukana sain taas uuden ponikamman, jipii!

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2012

Vauvakuumetta

Pieni loma kotipuolessa näin syksyn aluksi oli mukava ja rentouttava. Nyt sitten alkaa hillitön pakkaaminen, sillä muutto on edessä kuun lopussa. Rakastan jo nyt uutta kämppää, lisäksi ponit saattavat muuton jälkeen saada toisen vitriinin, joten en malta odottaa ensi kuuta!

Mutta sitä ennen on vielä paljon ponijuttuja kirjoitettava, olen taas ihan ponibuumissa ja kukkaro ei tykkää. :D Sain tosiaan kokoelmani toisen sarjan täyteen.

Minulla on tämä sarjojen kerääminen jotenkin hyvin takkuista, metsästän aina yhtä tai kahta puuttuvaa monta kuukautta. Ensimmäinen täysi sarja oli varsaponeja, kuten tämä toinenkin.

Sarjan täydentäjä on tosiaan tässä; Baby Flicker.

Kamera temppuilee, joten kuvat on mitä on.

 Eli sain täyteen sarjan vuodelta 8. vuoden (1989-1990), Drink'n Wet Baby Ponies-vauvat. Kaksi näistä on omasta lapsuudestani, siskoni Baby Rainfeather ja oma Baby Snookumsini. Näiden lisäksi sarjaan kuuluu vielä Baby Cuddles.

Ylhäällä siis kuva koko katraasta. Ylhäällä vasemmalla on Baby Snookums, vieressä Baby Rainfeather ja alhaalla vasemmalta Baby Flicker ja Baby Cuddles. Baby Snookums on saanut uudet karvat ja Baby Rainfeather ei ole vieläkään (sitkeästä aknevoidehoidosta huolimatta) päässyt eroon tussituhrusta naamassaan. Hoitopöytä taitaa kuulua Snookumsille, se ei ole ponin alkuperäinen vaan löysin sen aikaa sitten kirpputorilta.

Näitä vauvoja on hauska kuvata, sillä ponien "ilmeet" on mahtavia eri kulmista.