Sivut

perjantaina, elokuuta 31, 2012

Tuli, meni ja palasi

Olen keräilyn aikana myynyt joitakin poneja rahapulassa (tai mielenhäiriössä) ja metsästän niitä sitten takaisin kokoelmaan. Nyt olen pysynyt päätöksessäni, etten myy mitään ponia ilman erittäin pitkää ja tarkkaa harkintaa. Ja jotenkin en halua kokoelmani pienenevän, kun niitä on jo niin paljon. :D

Yksi tälläisistä uudelleen hankituista ostoksista on tällä viikolla saapunut Boysenberry Pie.

Minulla on siis ollut jo aiemmin yksi Boysenberry Pie, tässä sitten toinen. Ostin tämän eräältä mukavalta keräilijäkollegalta (käykää kurkkaamassa hänen kiva ponibloginsa; Over the Rainbow)

Tämä Boysenberry Pie ei ole ehkä kaikkein parhaassa kunnossa, mutta ei ihan toivotonkaan. Etuhiuksia on leikattu, karvat on hitusen kuivat ja hännän juuressa näkyy häntäruostetta, mutta muuten tamma on oikein edustuskuntoinen. Hyllyyn tämä pääsi muiden saman sarjan kaunokaisten joukkoon, häntäruosteen kimppuun käyn myöhemmin.

Tässä kuvassa sarvi näyttää jotenkin isolta :D

Sain muuten tällä viikolla erään ponisarjan täyteen, jei! Siitä seuraavassa postauksessa.

Lukijoita blogilleni on tullut jo kiitettävä määrä, olen ihan ihmeissäni. Kiitokset kaikille. Vaikka kirjoitankin pääsääntöisesti itselleni, niin on silti mukava tietää että on ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita blogistani. Ajattelin pitää arvonnan kunhan lukijoita on 50, siihen saa osallistua vain blogini lukijat. ;)

torstaina, elokuuta 30, 2012

I ♥ your blog - tunnustus

Näitä blogitunnustuksia tuntuu kiertelevän blogeissa paljon ja ajattelin ensiksi etten tätä laita mitenkään eteenpäin, mutta on kuitenkin kiva piristää suosikkibloggaajiaan, joten antaa mennä. Itsestäni ainakin tuntuu kivalta saada ja antaa näitä eteenpäin, joten tässä pieni ei-ponipostaus. :) Älkää huoliko, nyt on taas jonossa tulossa monta ponijuttua.



Sain tämän tunnustuksen Kirjaston Kummitukselta eli Anulta. Säännöt ovat nämä:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta tunnustuksen sait.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi.
3. Kopioi post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla!

Ja haluan jakaa tunnustuksen näille ihanille blogeille/bloggaajille;
Ponyholic / Maija
- Annukkaisen poniblogi / Annukkainen
- Nukkejen aika / Alice
- Paratiisimökki / rukkanen
- Monta suloista kokoelmaa / Toukkero

Olkaa hyvät. :)

keskiviikkona, elokuuta 29, 2012

Feikkibaby

Kirpputorikierros yllätti taas iloisesti, tosin ei ihan suoraan MLP-aiheella. Eräästä romupussista pilkotti nimittäin jotain hyvin tutun näköistä. Pussin hinnaksi tuli 0,50€, joten yksi maailman suloisimmista feikeistä ei ollut kallis.

Takara-feikki! Olen nähnyt näitä netissä ja ne ovat hurjan suloisia, mutta vielä suloisempia nämä on "livenä". Tämä minun löytöni on vain hieman omituisen värinen, mutta...katsokaa nyt sen söpöyttä!


Niille, jotka eivät ole perehtyneet Takara-poneihin tai niiden feikkeihin, löytyy kyllä tietoa netistä ( http://mylittlewiki.org/wiki/Takara ). Lyhyesti selitettynä aidot Takara-ponit ovat japanilaisia My Little Pony-poneja, valmistettu Hasbron lisenssillä. Aidot Takarat on harvinaisia ja kalliita, eikä feikitkään ole yhtä yleisiä kuin normiponien, joita näkee jokaisella kirpputorilla kymmeniä.


Feikitkin yleensä on valkoturpaisia ja hieman kauniimman värisiä, joten en tiedä onko tämä feikin feikki vai eri valmistajan. Jokatapauksessa pikkuinen sai paikan ponikaapissa ja jää odottelemaan kavereita. Näitä haluan ehdottomasti lisää, eli jos joku on myymässä tälläisiä, niin yhteyttä voi ottaa blogissa tai sähköpostilla.

Maalia on hieman enemmän yhdessä kohdassa turpaa.
Mietin jo pikkuisen roottaamista, mutta antaa olla toistaiseksi noin. Kiharat karvat on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa.

Tunnustaako kukaan lukijoista tykkäävänsä näistä pikkuisista?

sunnuntaina, elokuuta 26, 2012

Ihana yllätys

Siskoni osti minulle yllätykseksi ihanan G1-poniservetin. Kiitokset siskolle vielä bloginkin kautta! :)



maanantaina, elokuuta 20, 2012

Ponikrääsää

Vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikenlainen oheiskrääsä on turhaa, niin silti olen onnellinen että aikoinaan MLP oli niin iso brändi, että G1-oheistavaraa löytyy vaikka kuinka paljon ja vaikka minkälaista. Tuohan se vaihtelua keräilyyn, kun voi ostaa myös muutakin kuin itse poneja. Itseasiassa myös pelkkien oheistavaroiden keräily voisi olla erittäin mielenkiintoista...

Sitten uusimpiin hankintoihin.



Ensimmäiseksi ihana penaali. Kuvassa on äiti ja vauva Cotton Candy. Kunto on kuitenkin yllättävän hyvä tämän ikäiseksi tavaraksi, jotain likaa siellä täällä ja kulmassa kissan kynsien jäljet. Mutta kuvasin penaalin paremmalta puolelta ja tämä sopii hyvin koristeeksi hyllyyn. Baby Cotton Candy on todella suloinen tässä kuvassa!

Samalla ostin myös tarjottimen.

Näissä tavaroissa on selvästi jokin perheteema, sillä tarjottimessa on vuorostaan äiti ja varsa Blossom. Hämmästyin hieman tämän tarjottimen kokoa, olin kuvitellut tämän kuvien perusteella isommaksi. Tarjotin on hyvässä kunnossa, pieni naarmu siellä täällä, mutta ei muuta moitittavaa. Kuva on todella suloinen ja herkkä, olen varmaan aiemminkin sanonut että pidän äiti ja varsa-aiheista.

Elokuu ei ollutkaan niin ponirikas kuukausi kuin odotin, wantseista olen saanut ostettu vain yhden, mutta sekin on sitäkin ihanampi. Vaikka odottaakin vielä uusia karvoja... :)

sunnuntaina, elokuuta 12, 2012

Maitoa ja mansikoita

Ponivaihdossa sain myös Sweetberry Ponies-sarjan täydennystä, kun Strawberry Surprise laukkasi kahden kaverinsa seuraksi.


Ponin karvat ovat kuivahkot, mutta muuten poni on hyllykelpoinen. Tarkalla haistelulla ponista voi erottaa vielä alkuperäisen tuoksun, sillä tämän sarjan ponit tuoksuvat.


Tästä sarjasta minulla on ennestään lapsuuteni Raspberry Jam ja kirpputorilta löydetty Cherry Treats. Raspberry Jam tuoksuu vieläkin, mutta Cherry Treats ei, lisäksi valkoinen poni on toiselta puolen melkein kokonaan likaisen keltainen.


perjantaina, elokuuta 10, 2012

Vaippavauva

Suoritin taas ponivaihtoja keräilijäkollegan kanssa ja luvassa olisi parin uuden lisäyksen esittelyä.

Ensimmäisenä haluan esitellä pitkästä aikaa kokoelmaani kotiutuneen varsan, sillä edellinen varsahankinta taitaa olla alkukesästä. Joskus suunnittelin pelkkien varsaponien keräilyä, mutta nykyisin melkein kaikki lempiponini ovat aikuisia, joten varsat on hieman toisella sijalla.

Tämä vauveli on minulla ensimmäinen sarjassaan, muita Baby Fancy Pants Ponies-sarjan varsoja minulla ei (vielä) ole. Kyseisen vauvan nimi on Baby Splashes. Tämän sarjan varsoilla ei ole symbolia, vaan maalattu vaippa, jossa on pieniä kuvioita.


Joillakin sarjan vauvoilla on myös First Tooth Babies-sarjan tyyliin ensimmäinen hammas. Tämä minun yksilöni on China-variaatio, sillä karvat ovat haalistuneet valkoiseksi, kuten Pussycat-sävy yleensäkin. "Normaalilla" versiolla karvat ovat lilat (Wisteria). China-versioita myytiin Euroopassa.

Minun Baby Splashes on ok kunnossa, karvat ovat ehkä hitusen kuivahkot, mutta se ei ole minua yleensäkään haitannut. Etuhiukset ovat aika villit, en saanut niitä millään alas. :D Kaulasaumassa on jotain likaa, mutta en usko että se olisi ponisyöpää.


Ensikosketus tähän ponisarjaan oli aika jännä, sillä en tiennyt että jokaisesta sarjan vauvasta on kaksi eri versiota. Näitä olisi kiva saada joskus lisääkin. ;)

keskiviikkona, elokuuta 08, 2012

Ulkoasun tuunailua

Tuunailin pikkuisen blogin ulkoasun kanssa. Olen jo pidemmän aikaa halunnut oman ulkoasun blogilleni, mutta valitettavasti minulla ei ole aikaa eikä hermoja vääntää mitään kovin hienoa, mutta tälläiseksi ei ihan blogi jää, loput rustaan kuntoon myöhemmin.

En tiedä miltä otsikko näyttää muilla selaimilla ja näytöillä, toivottavasti ihan siedettävältä. :D

maanantaina, elokuuta 06, 2012

Vielä jotain!

En tiedä mitä olen tehnyt kun onni näin nyt suosii, mutta maanantain kunniaksi käväisin kaikki kaupungin kirpputorit läpi ja paikalliselta Fidalta löytyi eurolla jotain ihanaa.

G1-palapeli! Olen kolunnut kaikki mahdolliset palapelipinot kahden vuoden ajan ja ikinä ei ole löytynyt mitään. Paitsi tietysti nyt.

Palapelissä kirmailee pilvien päällä Rainbow-ponit Parasol ja Sunlight, lisäksi seurana on kaiketi Duck Soup-ankka. Palapelin laatikko on hyvässä kunnossa, muutama kuluma siellä täällä ja pikkuisen likaa. Itse palapeli oli nätisti kasattuna laatikossaan, mutta voi voi; yksi pala on kokenut kovan kohtalon ja kuvaosa palasta on repeytynyt irti.

Mutta tottakai olen tästä löydöstä onnellinen. Olisin varmasti pelkästä laatikostakin yhtä iloinen.

On aina yhtä huvittavaa miettiä, miten reagoi ponilöytöihin kirpputorilla. Tästäkin palapelistä näin vain Parasolin hännän ja aloin nyhtää sitä hullun lailla pinosta pois yhdellä kädellä, koska toisessa oli laukku. Sitten virnuilin onnellisena kun tarkistelin palapelin kunnon.

Parasol: Siis voi ei! Näytänkö mä tolta?!
Ehkä seuraavassa postauksessa pääsen vihdoin esittelemään uusimman ponivaihdon saaliit. :)

lauantaina, elokuuta 04, 2012

Oi iloa, oi onnea!

Kirpputorien ponitarjonta on ollut hyvin, hyvin huonoa nyt jonkin aikaa. Olen hieman jo turhautunut kirpputoreihin, koska aina kun tuntuu, että nyt voisi löytyä jotain, niin ei tietenkään löydy mitään. Mutta onneksi tänään peräkonttikirpputori yllätti iloisesti, vaikka alussa sain kokea karvaan pettymyksen. Pengoin samaa pöytää erään naisen kanssa, joka osti nenäni edestä G1 Love Letterin ja Music-Timen! Meinasin hakata jo päätä seinään, mutta onneksi löytyi jotain paikkaamaan mielipahaa.

Varoituksena pitää sanoa, että kuvissa näkyy hyvin rumaa lattiaa, listaa ja seinää. :D

Pehmo-Posey pääsi mukaani 2 euron hintaan. Tämä on toinen pehmolelu Posey, jonka olen löytänyt. Tämä uudempi löytö on karvojen osalta paremmassa kunnossa, mutta muuten nämä ovat melkein samassa jamassa. Silmissä kulumaa ja laput leikattu.


Vasemmalla vanhempi löytö, oikealla uusi
 Nyt minulla on siis kolme plushieta, kun myös kirpputorilta löydetty Blossom majailee myös hyllyn päällä.



Pehmon lisäksi löysin myös G1 Panini-tarrakirjan, josta olen haaveillut ties kuinka pitkään! Yllätyin miten pieni tämä on, koska olen tottunut isompiin Panini-tarrakirjoihin.
Tarrakirja on ok kunnossa, kansi on kulunut ja väritetty, mutta sisältä kirja on ihan siisti (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Ärsyttää vain, kun kirjan entinen omistaja on liimaillut samanlaisia tarroja ympäri kirjaa eri paikkoihin, joten kaikki tarrat ei ole omilla paikoillaan. Vaikka muuten tarrat onkin aseteltu huolellisesti paikoilleen.


Tämä tarra on lempparini.
Nuoren taiteilijan näkemys äiti ja varsa Gustysta.
Tarrakirja on suomenkielinen ja ponien nimet on hauskasti suomennettu, joten välillä oli mielenkiintoista miettiä kuka kukin on. :D Haluaisin niin kovasti löytää täydennystä tähän kirjaan, mutta toisaalta tämä on aarre ihan näinkin.

Mielipaha hävisi näiden ansiosta kokonaan.