Sivut

torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Balettia ja rakkauskirjeitä

Ilmeisesti on taas kevät ja ihmisillä kevätsiivouksien aika, koska kirpputoreilta on alkanut löytyä poneja. Koko talvi on tuntunut pitkältä, harmaalta ja ponittomalta. Toivottavasti tuleva kevät ja kesä tuovat mukanaan paljon poneilua minulle ja muillekin.

Ensimmäiseksi löytyi balettivauva nimeltään Baby Toe Dancer. Raukalta on lähtenyt pari plugia karvoja etuhiuksista. Saako tälläisen balettivauvan auki? Mietin nimittäin korjaisinko tuon karvaongelman vai annanko suosiolla olla noin. Tämä oli ihan kiva kirpputorilöytö, mutta pääsin vähän aikaa sitten eroon edellisestä Baby Toe Danceristani, nämä balettivauvat kun eivät enää ole mitään suosikkejani.

Toinen saman viikon G1-löytö oli Romance Ponies-sarjan Love Letter. Minulla on tästä sarjasta jo Love Story, joten oli ihan mukavaa saada lisäystä sarjaan. Tämä sarja kun ei ole suosikkejani, niin muuten näitä poneja ei varmaankaan tule hankittua. Ja tämä on ensimmäinen tässä posessa oleva ponini! Olen aina kuvitellut, että tämän posen poneilla on hankaluuksia pysyä pystyssä, mutta hyvinhän tuo menee.


En voi muuten uskoa, että kohta on taas kulunut vuosi ja keräilyn/blogin vuosipäivä lähestyy. Olisikohan aikaa ja innostusta keksiä jotain tapahtumaa... :)

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2012

Kaunottaria

Joensuun reissulta tuntuu aina löytyvän jotain poniaiheista. Kaksi kaunista G3-ponia löytyi kirpputorilta. Toinen on ollut pienimuotoinen wantsini G3:sta ja toinen mukava uusi tuttavuus.


Royal Beauty oli uusi tuttavuus, sillä en muistanut ollenkaan tämän näköistä ponia. Kaunotar on vuodelta 2006 ja ilmeisesti joku tuleva meikkitaiteilija on harjoitellut luomivärien verran tämän ponin kanssa. Väri kyllä sopii poniin, joten oliko ihme, että luulin niiden kuuluvan ponille? :D Pidän näistä pitkäkarvaisista poneista.


Tämä poni taas on ollut yksi harvoista G3-wantseistani jo pidemmän aikaa. Dibble Dabble on yhtä kaunis kuin lempparini Petite Petunia, posekin on sama. Värit ovat todella kauniit ja kuviokin on kiva.

Tosin näiden myötä G3-hyllyssä alkaa tosiaan tulla ahdasta. Uusi kaappi poneille ei olisi pahitteeksi...

torstaina, huhtikuuta 12, 2012

Nappimania


Kuten kuvistakin näkee, eräs suurin wantsini ikinä löysi (viimein) tiensä ponihyllyyni. Ihana TAF Buttons on upeassa kunnossa, ainoa miinus lienee poskipunassa oleva pieni kuluma. Olen todella onnellinen tästä ponista ja ei tunnu missään, vaikka tämä tottakai vähän kalliimpi ostos olikin (verrattuna siis siihen mitä yleensä ostan).


TAF Buttons ja NSS Buttons nököttävät vierekkäin hyllyn päällä, kuten muutkin kokoelmani lempparit.

6.vuoden Twice as Fancy-sarjasta minulla on ennestään ihana Bonnie Bonnets.



tiistaina, huhtikuuta 10, 2012

Kaksi unohdettua

G3-ponien keräilyni oli vielä pari kuukautta sitten siinä vaiheessa, että mietin kaikkien myyntiä. Mutta se vain sitten vain jäi ja nyt kevään kunniaksi sain kirjahyllyn käyttöön G3-poneille ja ne pääsivät taas esille. Olen nyt niin onnellinen että en luopunutkaan näistä poneista, ne ovat todella nättejä (ihan eri tavalla kuin G1-ponit), kauniin värisiä ja MLP-perhettä kuitenkin. ;)

Kun sain ponit uuteen hyllyynsä, päätin viimein kaivella kunnostamista odottaneet kirpputorilöydöt kaapista ja kunnostaa ne hyllyyn kelpaaviksi. Nämä olen löytänyt kirpputoreilta tämän vuoden puolella, tarkkaa aikaa en muista kun nämä olivat todellakin unohtuneet kaapin perälle.



Tämä poni löytyi pussista G3 Sunshower-ponin kanssa, jota ei myyty Suomessa. En löytänyt tietoa Dream Bluen Suomen myynnistä, mutta varmaankin satuin jonkun keräilijän myyntipöydän ääreen. Sunshower lähtee myyntiin, mutta tämä ihanan ujon oloinen poni jää hyllyyn.


G3 Applejack on loistava esimerkki siitä, miten onnistuneita useimmat G3-ponit ovat. Kauniit, yhteensopivat värit, nätti pose ja yksinkertainen, mutta kaunis symboli. Tämä poni sinkoutui heti lempiponieni joukkoon.


Odottamassa on vielä yksi G3, jonka kanssa joutuu miettimään kunnostusta hieman enemmän kuin yleensä. Nimittäin poni ei kelpaa edes kustomipohjaksi ilman täydellistä jalkojen suoristamista...

tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

Ensimmäinen

Noin viikon olen päivittäin väkertänyt ensimmäistä poniaiheista kustomiani ja nyt se on viimein valmis. Vaikka laatu tuskin täydellistä on nähnytkään, mutta silti olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja onnellinen siitä työmäärästä, minkä panostin tähän kustomiin.


Pelkät kuvat tuskin sanovat kenellekään mitään, joten hieman taustatietoja; rakastan äärettömän paljon James Cameronin Avatar-elokuvaa ja siinä esiintyvää Na'vi-kansaa, joten päätin tehdä poniversion kyseisestä humanoidirodusta. Kustomin nimeksi annoin Na'vi-kielisen nimen Alyara.

Maaleina käytin FolkArtin-maaleja ja karvat ovat Dollyhairin Black Magick-sävyä. Pohjana oli magneettinsa menettänyt G3 Sew-And-So.

Tämän kustomin tekeminen oli kivaa ja mielekästä, kun aihe on niin rakas. Eikä tämä kustomointi tähän jää, kaksi muuta odottaa eri vaiheissa milloin jatkan niiden parissa. Ja suunnittelen jo Alyaralle miespuolista seuralaista...