Sivut

lauantaina, maaliskuuta 24, 2012

Lohikäärme

Pientä piristystä ponittomaan kirpputoreiluun toi pienten lelujen kanssa samassa korissa ollut poniaiheinen "elukka".

Ponien kaveri Spike-lohikäärme on kyllä aika ruma, pidän enemmän siitä iso silmäisestä versiosta. Mutta ainakin joululahjaksi saamani Majesty sai kaipailemansa kaverin.




perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Sekalaisia kirpputorilöytöjä

Vaikka G1-poneja ei ole nyt kirpputoreilta löytynytkään (tai löytyy, mutta joku ostaa ne nenän edestä...), niin silti jotakin pientä poniaiheista on tarttunut mukaan. Yleensä en esim. G3,5-poneja tai ponyvillejä kerää mukaani, mutta välillä on pakko ottaa mukaansa edes jotain poniaiheista. Tässä postauksessa on pari sekalaista löytöä, joista ei omaa postausta oikein ole järkeä kirjoittaa.

Kiitos bloggerille taas kuvan kääntämisestä!
Pari G3-ponikampaa löytyi Fidalta, hintana 0,10€ /kappale. Katsoin netistä kenelle nämä kuuluvat, mutta en omistanut niistä poneista yhtäkään.


Siskoni kiikutti yllä olevat "otukset" minulle kirpputorilta. Olenhan minä näitä merenneitoponeja netissä nähnyt, mutta livenä ne ovat yhtä hirveitä. :D En ymmärrä näiden ideaa, mutta moinen linja ei tainnut olla kovinkaan pitkäikäinen. Näistä saisi hienon kyselyn kadulla; kerro, mitä nämä ovat? Vastaukset saattaisivat olla kaikkea muuta kuin poneja.

Mäkkärilelujen tie kirpputorille ei ole kovinkaan pitkä. Nämä FIM-lelut taisivat tulla lasten aterian mukana (tai erikseen ostettuna) viime vuoden loppupuolella, nyt niitä löytyy jo kirpputorilta. Hinnat ovat välillä huvittavia, koska erikseen ostettuna nämä maksoivat 2€, kirpputorilla hinta on 4€. Katteet kohdallaan.
Fluttershy ja Pinkie Pie ovat kumpikin maksaneet euron. Toivon löytäväni kivaan hintaan loputkin kuusikosta.

torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Vielä pari...

Jatkoa lottisaldooni. Tässä postauksessa esittelen lotin kaksi viimeistä ponia, joita minulla ei ennestään ollut. Lotissa oli muutama poni jotka minulla jo oli. Niistä kaikki taitaa mennä vaihtoon.



Parasol sai viimein kaverin omasta sarjastaan, kun Windy oli putsattu ja puunattu. Tämä poni on kyllä yksi arvoitus, koska se on valkoinen sisältä ja ulkoa, mutta symbolit ovat violettia kimalletta, joten poni ei täytä (mystisen) valkoisen Windy-variaation tunnusmerkkejä. Ensimmäistä kertaa jopa kyllästyin etsimään netistä tietoa ponin mahdollisesta valkoisuudesta ja päätin että samahan tuo. Hyllyssä se on kuitenkin nätti ja hyvä kuntoinen, harjakset ovat todella kauniit.



Posey on kuulunut wantseihini siitä lähtien kun löysin Posey-pehmon kirpputorilta. Tämän ponin kukat ovat haalistuneet ja karvatkin hieman, mutta hento vaaleanpunainen niissä vielä näkyy. Mikä on toisaalta ärsyttävää, kun pari plugia edestä on leikattu, mutta Pussycat ei ihan ole samaa sävyä haalistuneen kanssa. Joten Posey saa odotella milloin saisin haalistunutta ponikarvaa poloisen etuhiuksiksi.

 Näiden perusponien jälkeen olenkin alkanut miettiä kalliimpien wantsieni hankkimista. Mutta sen vain aika näyttää alanko tuumasta toimeen.

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Poreileva poni

Yksi kaikkien aikojen wantseistani saapui ostamassani lotissa. Ihailin tätä kaunista ponia jo lapsena piirretyissä, keräilyn alussa ihastuin siihen uudelleen ja nyt olen odotellut milloin sopivan hintainen ja ok kuntoinen yksilö tulisi vastaan. Tämä yksilö ei ole ihan priima, mutta kelpaa todellakin!

Ihana, ihana Fizzy! Twinkle-Eyed Ponies-sarjan ensimmäiseen laumaan kuuluva poni on kaunis väreiltään, kuvioistaan ja silmistään. Itse pidän tätä ponia todella onnistuneena kokonaisuutena. Oma yksilöni on silmistään moitteeton, niissä on kaunis helmiäisen kiilto. Valitettavasti tämän tyypin poneissa usein syöpää ja tässäkin on pienet pisteet etujalkojen välissä ja kaulassa, siksi pääsinkin pitkästä aikaa keittämishommiin. Karvat vaikuttavat täysipitkiltä ja ajattelin kihartaa ne myöhemmin fizzymäiseen kampaukseen. Kuviot vaikuttavat hieman haalistuneilta eikä värikään välttämättä ole täydellinen, mutta minulle tämä poni on aarre.


Kaulassa pienen pieni ponisyöpä piste.
Tämä yksisarvisten pose on lempparini ja monet lempiponini ovat samassa posessa. Kuten kaunis NSS Buttons, josta tuli Fizzyn paras kaveri.


lauantaina, maaliskuuta 17, 2012

Haaveena häntä

Butterscotch (eli helpommin Buttis) tuli ostamani lotin mukana. Raukalla oli leikelty häntä, joten se lähti vaihtoon. Poni joutuu nyt vain odottelemaan, milloin saan oikeaa karvaa käsiini. Siihen asti Buttis edustaa ilman häntää ponikaapissani. Harjassa ei ole mitään vikaa, ne eivät ole edes kuivat, vaikka hännäntynkä olikin yksi takkukasa.

Buttis on ihan ok kunnossa, vartalon ja pään välillä on pieni sävyero ja muutama tumma likatuhru ei lähtenyt pesun, taikasieneilyn ja keittämisen aikana. Enpä ole ennenkään ollut näistä niin tarkkana, joten kelpaa hyvin kokoelmaani.

torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Pinnan alla

Ostamassani ponilotissa oli kasa likaisia, mutta pelastettavissa olevia poneja (ja yksi ponivaate). Joukossa oli kaksi ponia, jotka kelpasivat hyllyyn taikasieneilyn ja harjasten laiton jälkeen.


Harjasten laittaminen olikin helppoa, kun näillä poneilla ei ole häntää. Eli lotissa oli kaksi meriponia. Niitähän minulla on ennestään kaksi, Water Lily ja Backstroke. Jälkimmäisen kanssa samaan Baby Sea Ponies-sarjaan kuuluu kuvassa oleva Sea Shimmer. Tämä poni on todella ihanan värinen ja alan enemmän lämmetä näille meriponeille, nehän kuitenkin ovat ihan kivoja.

Toinen meriponi on kokoelmani ensimmäinen aikuinen meriponi.

Nämä aikuiset meriponit ovat mielestäni isoja ja todella painavia (verrattuna normiponiin). Surf Dancer on hyvässä kunnossa, ainoa miinus taitaa olla ponin kaulassa oleva pieni valkoinen viiva.


keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2012

Keltainen kaunotar

Postipoika toi tiistaina kaksi pakettia, yhden pienen ja yhden isomman. Jee, poneja jälleen!

Ennen kuin alan esittelemään ostamani lotin ponitarjontaa, valokeilaan astuu jälleen eräs Sundae Best -poni.

 Swirly Whirly on käsittämättömän hyvässä kunnossa. Karvat ovat vähän kuivahkot ja harja vähän säkkärällä (mietin voisiko olla tehdaskiharaa...). Myyjän mukaan ponin ainoa miinus on kuluma symbolissa. Kulumaa ei edes huomaa, jos ottaa huomioon ponin muun kunnon.



Swirly Whirly tuoksuukin vielä kaikessa upeudessaan, joten tämä kaunotar yltää lempiponieni listalle. Nyt sarjasta siis puuttuu enää Coco Berry. Toivottavasti sekin löytyisi yhtä hyväkuntoisena ja sopivalla hinnalla, saisin vihdoinkin toisen sarjan täyteen.

sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2012

Tunnustus!

Sain ihka ensimmäisen tunnustukseni ja olen siitä hyvin, hyvin onnellinen! Tunnustuksen sain Anun kivasta kirjablogista ja kiitokset vielä tätäkin kautta.

Tunnustukseen kuuluu kolme simppeliä tehtävää;
1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti tunnustuksen sinulle. Koska Blogger on paska, en saa jostain syystä linkkejä alkuun, niin Anun blogin linkki löytyy lopusta. :(
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä award 15:lle muulle blogille/bloggaajalle.

Seitsemän faktaa Niwinasta:
1. Käytän silmälaseja.
2. Kiroilen vähän liikaakin ja yritän päästä siitä tavasta eroon.
3. Haaveilen ajoittain osallistuvani Idolsiin yms., mutta sitten tajuan ettei minusta olisi sellaiseen. Ja inhoan kys. ohjelmia.
4. Inhoan naapureitani.
5. Inhoan siivoamista, mutta en pidä sotkustakaan. :/
6. En meikkaa. Tuntuu nykyään liian vaivalloiselta. :D
7. Pelaan vähän liikaakin Sims2:sta tietokoneella.

Tämä tunnustus pitäisi antaa 15:lle muulle blogille/bloggaajalle, mutta minusta se on vähän liian suuri luku. En taida edes lukea niin montaa blogia...

Ensiksi se linkki Anun kirjablogiin.

Mutta annan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille, toivottavasti tämä ei ole kiertäny jo näissä:
- Nukkejen aika
- Annukkaisen poniblogi
- Ponyholic
- Life On Mars
- Paratiisimökki

torstaina, maaliskuuta 08, 2012

Ohjelmassa tänään

Lupasin itselleni, että parin kuukauden nukkeilun jälkeen palaan taas ponien pariin. Olen pitänyt lupaukseni ja odottelenkin postista pientä lottia ja yhtä yksittäistä ponia.

Postia odottaessa tein kevätsiivouksen ponikaappiin ja alahyllyiltä löytyi aikoja sitten hankittu Tassels, joka ei sotkuisen ulkomuotonsa, lyhennetyn häntänsä ja karkeiden karvojen takia ole mitenkään lempparini. Mutta koska kaipaan kipeästi jotain tekemistä, päätin vaihtaa Tasselsille karvat. Ponin avaaminen sujui yllättävän hyvin ja pesu kirkasti kummasti nuhjuisen näköistä ponia. Nyt kopukka odottelee, milloin maltan alkaa töihin.


Joten ohjelmassa tänään karvojen roottausta. :) Tuloksia voitte lueskella blogista myöhemmin.