Sivut

lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Vuoden viimeiset

Olin ilmeisesti ollut kiltti kun sain G1-poneja joululahjaksi (kiitos edelleen siskolleni).

Majesty ei kuulu suosikkiponeihini, mutta kivaahan se on saada (ilmaiseksi...) mikä tahansa poni hyllylle. Vasta äsken tarkistelin, että Majestya on kaksi eri versiota, joissa ero on karvojen värissä ja harjaksen alkamiskohdassa. Tämä minun on ihan perus-Majesty, joka muuten näyttää tarkemmin katsottuna aika kaljulta, kun hiusraja huitelee ties missä.

Nyt pitää hankkia G1 Spike Majestyn kaveriksi.

Powder oli todella, todella mieluisa yllätys, koska nyt minulta puuttuu tästä sarjasta enää Surprise!
Powderilla on hieman sävyeroa pään ja kropan välillä, mutta ei mitään häiritsevää. Tämä poni on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis.

Backstroke on koko kokoelmani toinen meriponi. Näiden kanssa olen päätynyt tuollaisen vessapaperihylsy-tukeen, että poni pysyisi pystyssä eikä olisi rähmällään hyllyssä. Tästä en osaa oikein vieläkään sanoa mitään, kun en ole oikein muodostanut näistä meriponeista mielipidettä. Entäs muut, mitä mieltä olette näistä?

Oma suosikkini lahjaponeista on tämä NSS Wind Whistler, johon liittyy jännä juttu. Näin nimittäin ennen joulua unta, että siskoni antoi juuri tämän ponin minulle. En tavallaan kuitenkaan osannut odottaa sitä, joten oli mukavaa oikeasti kaivella se laatikosta. :D Pidän ponin haalistuneista karvoista, ne käyvät mielestäni paremmin tälle kuin oikeat, haalistuvaa pinkkiä olevat karvat. Ja pose on kiva, minulla ei olekaan muita samassa posessa olevia.

Ja viimeiseksi jätin kaikkein isoimman yllätyksen ja olen niin onnellinen, kuin sain tämän ponin vihdoinkin, olen odottanut sitä melkeinpä lapsuudesta asti.

Daddy Bright Bouquet löysi viimein tiensä lapsuuteni yksinäisen Mommy Bright Bouquetin luo!


Ja tottakai perheeseen kuuluu jo poikakin. Pidän ideasta, jonka mukaan lapset ovat isänsä ja äitinsä sekoituksia. :)

Isäponi on ihan ok kunnossa, muutama tahra kropassa ja jaloissa hieman vinoutta, mutta ne hoituu käden käänteessä (ainakin pitäisi).

Tästä tulikin sitten vuoden 2011 viimeinen postaus, joten haluan vielä lopuksi toivotella hyvää ja ponirikasta uutta vuotta 2012! Vuoden alussa on tähän blogiin tulossa pari muutosta, mutta niistä sitten ajallaan. ;)

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

24 joululahjaa, part. 3

Huh, kun tuppaa pitämään kiirettä, että saan kaikki ponijutut postattua ajoissa. Pitää ensin hoitaa alta pois nämä joulukalenteriyllärit, ennen kuin pääsen esittelemään lisää joululahjoja.

Eli FIM-joulukalenteri saatteli minut jouluaattoon ja muutama ylläri on vielä esittelemättä. Toivottavasti muistan päivät vielä oikein, yritän tarkistella luukkujen takaa mitä sieltä mahdollisesti löytyi.


17. päivä luukun takaa ilmestyi jälleen hieman syötävää poneille, ainakin oletan niin. Tämä on kai jonkinlainen jäätelöannos.

18. päivä luukun takaa löytyi muffinssilautanen leivoksineen.

19. päivä toi tullessaan Rainbow Dashin valokuvan ja tämä viimeistään paljasti, mikä poni aattona mahdollisesti tuleekaan.

20. päivä oli taas kiva ja mahdollisissa lavastuksissa yms. tarpeellinen postipaketti.

21. päivä ilmestyikin kalenterin viimeinen elukkakaveri, kun Rainbow Dashin oravakaveri paljastui luukun takaa. Tämä kurre on eri värinen kuin normaali singleponin mukana tuleva orava.

22. päivä ponit sai herkkua, kun eräänlainen kakku tai sen tapainen ilahdutti aamua.

23. päivään kuuluikin sitten pelkkä pieni tarra-arkki.

Ja 24. päivä eli aattona kaivelin esiin blindbag Rainbow Dashin, kuten jo aikaisemmin veikkasin.

Kokonaisuutena tämä joulukalenteri oli ihan kiva, mutta tottakai aikuisena olisi keksinyt monia asioita, joita luukuista olisi voinut tulla leikkitilpehöörin sijaan. Olisi kiva ollut saada rintamerkkejä, pikkuisen enemmän tarroja, jonkinlaisia askartelutarvikkeita... Itse olisin lapsena hukannut näistä pienistä tarvikkeista puolet ennen joulua.
Kaikkein mukavin kalenteri olisi ollut kahdella, special edition-singleponilla, joille olisi tullut sitten tavaraa ja elukoita. Normaalilla kalenterin hinnalla kun saa singlejäkin ainakin pari.

Mutta loppujen lopuksi tykkäsin tästä ja jos ensi vuonna sattuu samanlainen tilaisuus, niin varmaankin hankin kalenterin. ;)

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

Ponien kanssa uuteen vuoteen

Taas tuli huomattua, ettei aikuisena kannata odottaa liikoja joulusta. Ainoat yllätykset lahjoista olivat siskoni antamat ponit ja ponikalenteri. Kaikki muu oli sellaisia hyödyllisyyksiä kuin sukkia. Hohhoijaa. Jos ei jouluna saa mitään kivaa, niin milloinkas sitten?

Mutta olen mielettömän onnellinen rakkaan siskoni yllätyksistä, joista esittelen ensin FIM-seinäkalenterin.

Tätä seinäkalenteria ei saa Suomesta ja se on ns. 16 kuukauden kalenteria. Kuulostaa hienolta, mutta todellisuus on tälläinen;

Eli kalenterin alussa on neljä kuukautta vuodesta 2011 jaettuna kahdelle sivulle. Tässä kalenterin tekijät olisivat voineet käyttää vaikka minkälaisia FIM-kuvia, mutta ei. Samat kuvat pyörivät läpi kalenterin.

Kun vuosi 2012 alkaa, niin alkaa perinteinen kalenteriasettelu:

Luulin ottaneeni enemmänkin kalenterista kuvia, mutta vain nämä löytyivät kamerasta. Jokaiselle kuukaudelle on siis yksi FIM-kuva ja tottakai tämä mahtavasti koristaa ponistin huonetta. Kiitokset vielä lahjan antajalle tätäkin kautta.

Aloitankin tammikuun sitten Rarityn kanssa.

lauantaina, joulukuuta 24, 2011

Joulukalenteri 2011 - 24. luukku

Oikein hyvää ja ponien täyteistä joulua kaikille lukijoille ja satunnaisille vieraillekin!


perjantaina, joulukuuta 23, 2011

torstaina, joulukuuta 22, 2011

Hyppy ajassa taaksepäin

Tässä postauksessa hypätäänkin niinkin kauas kuin lokakuuhun, jolloin esittelin kirpputorilta löytyneen Twinklerin (tähän väliin suunniteltu linkki löytyy bloggauksen lopusta. Kiitos taas toimimattomuudesta, Blogger!). Lupasin esitellä ponin mukana löytyneet kaksi muuta myöhemmin, mutta en uskonut, että esittely menisi näin myöhäiseksi.

Tosiaan, lokakuussa siskoni löysi kolme G1-ponia.
Twinkler oli tosiaan kolmikon paras kuntoisin ja pääsi pienen käsittelyn jälkeen hyllyyn. Muut kaksi jäivät odottamaan karvoja taikasieniputsauksen jälkeen.


Love Story sai sanoa hyvästit vanhoille, likaisille ja haalistuneille karvoilleen ja poni sai odotella uusia karvoja joulukuulle asti, kunnes sain käsiini Dollyhairin Kitteniä. Lisäksi ponissa on muutamia muovivaurioita, mutta ei mitään kovin häiritsevää.



Vanilla Treat oli likainen ja häntä oli käynyt osittaisella parturoinnilla. Lisäksi karvat olivat kuivat ja karheat. Häntä oli pelkkä yksi pitkä takku, joten päätin uusia kaikki karvat. Ehdin juuri ostaa Dollyhairilta karvaa, ennen kuin Paypal-maksu poistui siellä käytöstä ja luokseni matkasi puntti Butterfly-sävyä.

Vanilla Treatiin liittyy myös yksi hauska tarina aknevoiteen käytöstä. Kuten kuvasta näkyy, oli ponin poskessa mustekynäsuttu ja kokeiltuani aknevoidetta kavion pohjaan, laitoin tahran aknevoidehoitoon. Hoitoa jatkui pari päivää, kunnes huomasin muovin reagoivan ei-toivotulla tavalla ja pesin kiireesti aknevoiteen pois. Jäin harmittelemaan tahran jääntiä poniin, mutta parin viikon päästä kun tarkastelin ponin päätä, oli koko tahra hävinnyt!

Uusilla karvoilla ja putsauksella sekä parin kuukauden viiveellä sain kauniit ponit hyllyyn.


Jotenkin tuo Kitten näyttää kamalan kirkkaalta, mutta olen kai tottunut haalistuneisiin karvoihin tai sitten poni on haalistunut.

Love Story on ollut minulla aiemminkin, mutta etsin sille aikoja sitten uuden kodin. Ja Twinkleriä pääsee ihailemaan täällä.

Joulukalenteri 2011 - 22. luukku

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2011

tiistaina, joulukuuta 20, 2011

24 joululahjaa, part. 2

Jatketaanpa FIM-joulukalenterin yllätysten listaamista. Loput yllärit taitaa jäädä esiteltäviksi vasta joulun jälkeen.

10. päivä luukun takaa tuli esiin blindbag Pinkie Pie.

11. päivä luukun takaa ilmaantui tosi kivan näköinen kirja ja omituinen juttu, jonka päättelin pitkän pohdinnan jälkeen kameraksi.

12. päivä keksilautanen aiheutti riemunkiljahduksen. Nämä on kivoja, harmi kun ne vain on kiinni lautasessa.

13. päivän luukun takaa ilmaantui jälleen pieni pettymys, nimittäin jokin maito/-mehupurkki. Odotin maitolasia, koska se olisi sopinut noiden keksien kanssa hyvin.

14. päivä luukun takaa löytyi Pinkie Pien kehystetty valokuva. Tämä on söpö.

15. päivä ponit sai taas syötävää, kun luukun takaa löytyi kakkupala.

Ja tämän kertainen joulukalenteripäivitys päättyy 16. päivään, kun esiin ponnahti single Pinkie Pien hiiri, mutta tämäpä hiiri on kauniin valkoinen. Valitettavasti omassa hiiressäni on jokin tumma tuhru poskessa, mutta tämä on varmaankin tähän mennessä ilmestyneiden yllätysten parhaimmistoa.


Nämä joulukalenteripostaukset on vähän pelkkää listausta ja en keksi edes kaikista mitään kivaa sanottavaa, mutta onneksi joudutte kestämään tätä enää vain yhden postauksen verran. :)

Joulukalenteri 2011 - 20. luukku

maanantaina, joulukuuta 19, 2011

FIM-kuume

FIM-joulukalenteri aiheutti tosiaan mielettömän FIM-kuumeen ja sen tuloksena kaupasta kotiutui yksi single ja kaksi blindbagia.

Singleponeista keräilen edelleen sitä pääkuusikkoa sarjasta ja tällä kertaa väheni hankittavien joukkio yhdellä, kaunis Rarity lintuystävineen houkutti hyllyllä olleista poneista eniten.

Piirretyssä pidän Rarityn kissasta, mutta ilmeisesti lelut on tehty ennen kuin kissa sarjassa ensimmäisen kerran esiintyi. Mutta on tuo lintukin suloinen.

"Haudi!"
Rarity on todella nätti. Kuvat puhukoot puolestaan, sillä näiden jälkeen ei tarvita mitään ylistyspuheita. :D



Lisäksi valkkasin kaksi blindbagia. Toisen valitsin vain summamutikassa ja toisesta katsoin numeron, että saan haluamani ponin.

Feathermay oli hauska yllätys, tämän poninhan löytää isompana singlenäkin kaupasta. Värit on kivat, mutta symbolista tulee mieleen intiaanit.

Tämä poni singlenä, kiitos! Tea Love on kauniin värinen ja kuviokin on onnistunut (tarpeeksi selkeä ja yksinkertainen). Ihastuin tähän poniin nähtyäni Kartsalla jonkun laittaman kuvan kys. ponista ja hihkuin innosta kun oikea pussi löytyi lootasta. ;)

Joulukalenteri 2011 - 19. luukku

sunnuntaina, joulukuuta 18, 2011

lauantaina, joulukuuta 17, 2011

perjantaina, joulukuuta 16, 2011