Sivut

tiistaina, elokuuta 30, 2011

Good hair day

Ensimmäiseksi kiitokset siskolleni, joka hieman sensuroi villeimpiä otsikkoideoitani, joita mietin kirjoittaessa, ääneen tietenkin. Tämäkin postaus olisi kulkenut otsikon "Uutta tuggaa buggaa" alla, jos siskoni ei olisi hieman jarrutellut intoani. :)

Mutta jo elokuun alussa postiluukusta kolahti isohko kirje, jonka sisällä oli tälläisiä;
Dollyhair.comin tilaukseni USAsta tuli noin viikossa perille. Näillä karvoilla pääsisin roottaamaan uudet tukat ja hännät muutamille poneilleni ja karvoja jäi vielä varastoon tulevaisuuden varalle.

Muistatteko nyrhityn Bubblesin ja punkkari-Hopscotchin? Kumpikin sai uudet ihanat kutrit.

Bubblesin tukkatyyli on selvästi emo.
Lapsuuteni ponit Drink'n Wet Baby Snookums ja Baby Shaggy ovat odottaneet jo liian pitkään kunnostustaan. Kesällä ryhdistäydyin ja poistin jotenkuten Shaggyn rinnassa olevan tussin (siihen jäi pieni jälki...) ja nyt kumpikin pääsi vihdoin hyllyyn kera uusien karvojen.



perjantaina, elokuuta 26, 2011

Kovikset ja pehmis

Joensuun ponilöydöt, osa II.

Löytämäni Precious Gem ei päässyt kuvauksiin tukkaongelmien takia (häntä kadoksissa). En halua ponia baitiksi, kun se on muuten niin hyvässä kunnossa, joten yritän metsästää tietoja kyseisen ponin karvaväreistä.


Ensimmäisenä Beachberry, joka värikkyydessään pistää ponihyllyltä silmään. Kaikki löytämäni ponit olivat hyvässä kunnossa, pintalikaisia vain.


Desert Rose on niin kaino, ettei uskalla katsoa kameraan. Tämä poni on kaunis. Kaunotar taitaa olla vuodelta 2004.



Sweet Sparklella on söpö ja herkullinen symboli. Tällä ponilla on pieni tussipiste ylähuulessa, mutta se ei paljoa haittaa, kun poni on muuten niin hyvässä kunnossa. Tämä tikkariponi tuli myyntiin vuonna 2006.

Tämän löysin Joensuun Kontin pehmolelulaarista ja sain siitä 50% alennusta. Hinnaksi tuli siis 3 euron sijaan vain 1,50€. Olen haaveillutkin tälläisestä pehmosta, tämä on medium kokoinen ja esittää Cotton Candya, joka minulla on jo "tavallisena" ponina hyllyssä.

Elokuussa moni poni löysi tiensä hyllyyni, vaikka rahat meni elukoihin, eikä ponikeräilyyn.

tiistaina, elokuuta 23, 2011

Curly Locks ja ponikoirasikalehmä

Kävin hieman vierailla poniapajilla Joensuussa ja yllätyksekseni löysin yhden G1-ponin, 4 G3-ponia ja yhden G3-pehmon, lisäksi mukaan tarttui jotain ihan muuta. G3set esittelen ensi postauksessa, tässä G1 löytö.

Kaunis Curly Locks Brush 'n Grow Ponies-sarjasta. En tiedä, onko ponin karvat täysipitkät, mutta pitkät ne ainakin on. En käsitellyt ponia muuten kuin taikasienellä ja karvat olivat noin hyvässä kunnossa. Lisäksi mekanismi toimii. Toisen silmän kulmassa on jotain kellertävää värjäymää, mutta muuten poni on upea. En ole ennen oikein erikoisesti pitänyt tämän sarjan poneista, mutta ihan kivojahan nämäkin on. :)

Samassa paketissa Curly Locksin kanssa oli myös Bratz Babyz poni;


Sitä on sanottu koiraksi, lehmäksi ja omasta mielestäni se on sika, mutta poni sen pitäisi olla. Tämä oli niin ihanan kamala, että keitin sen karvat ja putsasin sen. Arvatkaa, kuka alkaa keräilemään näitä? :D Näille on myös nimet ja tämä yksilö taitaa olla nimeltään Dita.

maanantaina, elokuuta 15, 2011

One, two, three, four...

Kirpputorikierros tuotti hyvän tuloksen, kun yhdestä pöydästä löytyi neljä G3-ponia. Kunto poneilla oli selvästi "rakkaudella leikitty"-tyylinen, kampauksista päätellen näiden entinen omistaja haluaa kampaajaksi. :D Taikasieniputsauksen ja vesikäsittelyn jälkeen sain hyllyyni neljä uutta kaunotarta yllättävän silkkisin harjaksin.

Klikkaa kuva isommaksi.
 Bumbleberry vuodelta 2005. Ponille kuuluisi mukaan skootteri, olisi ollut mahtavaa jos sekin olisi löytynyt!

Klikkaa isommaksi.
Wysteria III vuodelta 2006. Wysterian pose on kyllä aika karmiva. Minulla on tälle morsio-Wysterialle kuuluvat kengätkin jossain päin ponikaappia. :D


Klikkaa isommaksi.
Strawberry Swirl on kaiketi vuoden 2005 versio, johon minulla on ponille kuuluva kantolaukku.


Klikkaa kuva isommaksi.
Twinkle Twirl vuodelta 2004. Mukana tuli kaiketi tälle ponille kuuluva tutu.

Näiden neitokaisten lisäksi löytyi yksi G2, jonka kuvaa en muistanut pienentää. :P

G3-hyllyssä tuli näiden uusien typyjen myötä ahdasta.

perjantaina, elokuuta 12, 2011

Piña Colada

Maanantainen kirpputorikierros oli antoisa näin lelukerääjälle. Toiseen blogiin kirjoittelen jossain vaiheessa muista löydöistä, mutta yksi kauan kaipaamani poni löytyi vakiokirpparilta.


Tropical Ponies-sarjan Piña Colada oli merkitty hintalappuun "punaiseksi poniksi" ja hintana oli 0,50€! Piña Colada oli hyvin likainen ja takkuinen, mutta huolellinen taikasieneily ja karvojen selvittely loivat yllä olevan lopputuloksen. Ponin silmissä oli pahaa kulumaa mustien kohtien kohdalla, paikkasin ne tavallisella mustalla tussilla.

Tämä poni on koko ponihyllyni räikein väreiltään ja wantseissani se on oikeastaan siksi, koska lapsuuden kaverillani oli kys. poni vuosia sitten.

Ponifanien kannattaa nyt suunnata lähimpään Tiimariin, sillä koulujen alkamisen kunniaksi sinne on ilmestynyt G3/G3.5-ponikamaa. Itse ostin lyijykynät, jotka ovat laadultaan hyvin heikkoja, mutta avaimenperä ja tarrat olivat mukava yllätys. Tarroilla on kiva koristaa mahdollisia lähteviä poniposteja.






Petite Petunia vasemmassa alalaidassa.