Sivut

lauantaina, heinäkuuta 23, 2011

Taltutettu takkutukka

G3-sukupolven isoja, So-Soft Baby Pony-varsoja olen nähnyt kirpputorella useita, mutta aina niissä on ollut jokin, jonka takia olen jättänyt ne pöytään; en halua ponivarsaa, joka huutelee jotain, siihen syttyy valoja tai se päästää muuten outoja ääniä. Myös ponivarsan hinta on jättänyt sen monesti vaille kotia luotani. Mutta kun se oikea sattuu kohdalle, se on rakkautta ensisilmäyksellä (vaikka toinen olisi kuinka likainen tai takkuinen).


Vauva nimeltä Tripsy Daisy lähti mukaani kirpputorilta 4€ hintaan. Vauva oli likainen ja sen harjas oli ihan mielettömässä takussa. Yllä olevissa kuvissa karvoja on jo vähän setvitty, mutta nätti pikku neidistä tuli vasta tänään, kun sain viimein aikaiseksi käsitellä harjan kuumalla vedellä ja etsiä siihen rusetin.


tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Sydänkäpysiä

Heinäkuun poniostoksiin on kuulunut myös yksi kauneimmista G1-ponista koskaan ja yksi kaunis pegasos. Kumpikin täydentävät erästä sarjaa, josta minulta puuttuu enää kaksi ponia.


Kaunis Heart Throb, jonka värit on herkullisen ja ihanan ponimaisen pinkit. Harmi vain, että symbolien sydänten pinkit osat ovat haalistuneet, mutta kyllä ne vielä näkyy (muualla kuin kuvissa). Muistan tämän ponin ja varsansa hyvin lapsuuden piirretyistä (jotka minulla on vieläkin hyllyssä). Ponia kutsuttiin niissä nimellä Sydänkäpy.


Tadaa!  
Gusty on varmaankin suurimmalle osasta kerääjistä tuttu ja en ole yksin sanoessani, että poni on kaunis. Väritys on kokonaisuudessaan vain niin ihanan raikas ja pose ja yksinkertaiset symbolit hipovat täydellisyyttä. Voisin ylistää ponia ikuisuuksia, mutta jokainen voi todeta ponin kauneuden itse. ;)
Nyt minäkin olen tämän ponin omistaja, vaikka toki omassa kaunottaressani on pieni virhe; sen nsd-puolella jotain punaista värjäymää korvien lähellä. En lähde sitä poistelemaan, kun poni on muuten niin kaunis ja värjäymä ei näy. Ja sain tämän suht halvallakin kuntoonsa nähden. :)

Kumpikin poni on 3. vuoden Pegasi&Unicorns-sarjasta, josta minulta puuttuu enää Surprise ja Powder.

torstaina, heinäkuuta 14, 2011

"Nättejä!"

Otsikossa äitini kommentti FIM-poneista, kun hän näki niitä kokoelmakaapissani.

Pari viikkoa sitten tuli ostettua kaksi uutta isoa FIM-ponia. Olin ajatellut ostavani vain alkuperäisen kuusikon, joka esiintyy HUBin piirretyssäkin, mutta koska kaupassa oli surkea valikoima, päädyin kahteen poniin, jotka ovat piirretyn ulkopuolelta. Haluaisin vähän aluksi nurista; miksi kaikki FIM-ponit on tehty samoilla muoteilla ja maalauksilla? Kaikki maaponit, pegasokset ja yksisarviset eroavat vain symboleiltaan ja väreiltään, silmät ovat useimmilla samanlaiset kuin muillakin saman lajisilla. Törkeää. Hasbro voisi käyttää vähän mielikuvitusta, nyt kaikki FIM-ponit tuntuvat persoonattomilta.

Sori, palataan siis ihan nätteihin hankintoihini.

Ensimmäisenä Lulu Luck oravineen. Tämän ostin sen takia, koska halusin joukkoon yksisarvisen. Sarvi on tosin hieman kaksimielisen näköinen. :D Mutta nätti neiti silti ja yhteensulautuneet oravat ovat suloisia. Mukana tuli kampa ponilla ja vetokärry oraville.

Sugarcup kera ihanan hölmistyneen näköisen pesukarhunsa kanssa. Tämän ponin ostin pääasiassa symbolinsa perusteella, herkullinen cupcake käy hyvin ponin väreihin. Ponin mukana tuli kampa ponille ja satulakori pesukarhulle.

  
Yhteiskuva uutukaisista.
Yhteiskuva kaikista. Fluttershy ja Pinkie Pie ottivat ilolla uudet kaverit joukkoonsa.

tiistaina, heinäkuuta 12, 2011

Kaksi kaverusta

Huh, tuntuu että on paljon kirjoitettavaa blogiin, mutta aika ei riitä millään. Onneksi helteet on ainakin hetkeksi väistyneet, joten saan kirjoiteltua postauksia ilman että hikoilen kuin pieni possu.

Viime postauksessa vilahti Baby Firefly, jonka kanssa ostin myös toisen ponin. Tämä poni sai heti kaverin Bubblesista ja ponit istuvatkin nyt söpösti vierekkäin kokoelmakaapissani.




Kyseessä on siis toinen istuvassa posessa oleva poni, Seashell. Tällä yksilöllä on aika ikävä ulkonäköongelma riesanaan; ainakin ensimmäisessä valokuvassa näkyy hyvin sävyero pään ja vartalon välillä. Onneksi tosi ystävä ei välitä ulkonäköasioista ja ponit saavat yhdessä istuen ihmetellä muiden ponien kiireitä. :)

sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2011

Sarja täynnä!

Helle vie kaikki voimat ja bloginkin kirjoittaminen on yhtä tuskaa, kun vanha läppärini puskee kuumuutta ympäristöön ihan urakalla. Mutta mikäpä olisi mukavampaa kuin kertoa tuoreeltaan ilouutinen; sain ensimmäisen täyden ponisarjan täyteen kokoelmassani! Olen keräillyt jo jonkin aikaa, mutta en erityisesti mitään tiettyä, joten sarjojen täyttyminen on aika harvinaista. No, tästäpä on hyvä jatkaa.

Täyttyneessä sarjassa on kaksi lempivarsaani, eli saanko esitellä; 3. vuoden Baby Ponies-sarja!


Perjantaina posti toi kauan kaipaamani Baby Fireflyn (ylh. vas.). Baby Surprise, Baby Blossom, Baby Cotton Candy, Baby Glory ja Baby Moondancer ovatkin vilahtaneet blogissa jo aikaisemmin. Sarja ei varmaankaan ole joidenkin mielestä ihan täydellinen; onhan Baby Blossomilla uudet karvat. Kaikissa muissakin varsoissa on kaikenlaisia pikkuvikoja, mutta ne eivät ole kovinkaan silmiinpistäviä. Minulle näistä varsoista jokainen on täydellinen lisä kokoelmaan.

keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2011

Hattuja ja hyppyruutuja

Tässäpä maanantaisen ponilöydön kaksi viimeistä jäsentä.



Ensimmäisenä punkkaria vielä toistaiseksi leikkivä Hopscotch. Pesun ja taikasienikäsittelyn jälkeen alta paljastui kaunis poni ja keittämisen jälkeen häntää oli kaksi kertaa enemmän kuin aluksi. :D Raukan korvien päät on vain menettäneet hieman väriään jo, mutta uuden tukan kanssa poni tulee olemaan upea yksilö.



Neljäntenä kirpputorilta löytyi ensimmäinen virallinen tuplakappale, kun korista löytyi Bonnie Bonnets. Tämä TAF-ponihan minulla jo on, joten tämä kirpputorilöytö tulee myyntiin/vaihtoon. Poistin häntäruostetta kaksi kertaa hammastahnalla ja häntään jäi vieläkin jotain ruskeaa. Lisäksi karvat ovat käyneet parturin saksien alla, tosin eivät pahasti. Toisen korvan takana on vielä jotain tummaa jälkeä, yritän sitä vielä poistaa taikasienellä.

Poskipunat ja silmät kulumattomat ja symbolit on melkeinpä täydelliset.

Kaksoset. Rusettiharjainen on omani, edempänä oleva tulossa myyntiin/vaihtoon.

maanantaina, heinäkuuta 04, 2011

Nappeja ja kuplia

Yli kuukauteen en ole löytänyt kirpputoreilta mitään poneihin viittavaa (paitsi yhdet ylihinnoitellut G3-pehmolelut), joten toiveet ei olleet korkealla tänäänkään. Eräällä kirpputorilla olin ehdottamassa jo poistumista, mutta siskoni halusi vielä käydä katsomassa takarivin pöydät. Ja kohta siskoni huusi nimeäni ja heilutteli ilmassa ponia. Olin varmaan ennätysajassa paikalla ja feikkien seasta kaivautui neljä G1 ponia! Tässä kaksi parhaimman kuntoista, joita ei tarvinnut avata, vaan pelkkä pintalian puhdistus ja karvojen keittäminen auttoivat.


Ensimmäisenä 2. vuoden Bubbles. Pidän tästä istuvasta posesta, harmi kun sitä käytettiin vain kahteen poniin. Bubbles on oikein hyvä kuntoinen lukuunottamatta pieniä värikynän jälkiä tai leikattua harjaa. Laukki ponin otsassa on ihana. Bubbles menee hyllyyn ja odottamaan uusia karvoja päähänsä.



Toisena löytönä NSS Buttons. Vasta vähän aikaa sitten katselin tätä ponia netistä aikeissa ostaa, mutta onneksi jätin vielä harkintaan. :D

Buttonsin pose on kaunis ja kuntokin hyvä, vaikka ponin niskassa onkin jokin lähtemätön likapiste ja toisella kyljellä kaksi jotain kummaa jälkeä; aivan kuin joku olisi pistellyt poniparkaa neulalla! Karvojakin on saatettu hieman nipsaista pois, mutta siitä en ole ihan varma. Kuvissa ponin karvat ovat vielä hitusen kosteat.

Todella huonot kuvat "pistoksista".
Kaksi muuta löytöä esittelen omassa postauksessaan, kunnes ponit ovat saaneet itsensä sellaiseen kuntoon, että niitä kehtaa kuvata.