Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 25, 2011

Pretty Petunia

Kirppitorilta löydetty Petite Petunia (G3) on omistamistani G3-poneista ehdoton suosikkini. Tamma on niin kaunis ja hyväkuntoinen ja harjakset niiin ihanan pitkät. Hetken mielijohteesta päätin tehdä mehupillien avulla neidolle kiharat ja ne onnistuivat aika mukavasti. :)


Tässä kikatellaan tyttökavereiden kanssa.

maanantaina, toukokuuta 23, 2011

Kaksi rakkautta

Tarkoituksena oli kuvata Mariskooli-"kokoelmaani" ihan vain normaalisti, mutta jostakin syystä muutamat ponit hyppäsivät kuvauksiin mukaan.








Tarkennus on tässä kuvassa ties missä, mutta eikö se luo aika unenomaisen tunnelman?

perjantaina, toukokuuta 20, 2011

Uusia pieniä

Pari uutta blindbag-ponia olen onnistunut haalimaan itselleni. Nämä taitavat olla tämän kuukauden viimeiset, sillä en edes halua ajatella paljon olen näihin rahaa "tuhlannut". :D

Fizzypop   

Sweetie Swirl ja Lemon Hearts
Sparkle Rainbow Dash

perjantaina, toukokuuta 13, 2011

Arvonta

Ensiksi haluan hiukan valittaa bloggerista. Tänään ja eilen päivällä blogger ei toiminut ollenkaan. Pienet toimintakatkot ei haittaa, mutta näköjään tämän päiväisen katkon jälkeen minun uusin blogini oli kadonnut kokonaan ja muiden blogeissa olen lukenut kadonneista postauksista. :/  Ei kivaa ollenkaan. Toivottavasti tämä postaus tulee julkaistuksi ja pysymään niinkuin pitääkin.

Vuosipäivän kunniaksi julistin arvonnan, jossa palkintona oli MLP kiiltokuva-arkki ja FIM-blindbagpussi. Suoritin arvonnan kaikkien tiistaihin mennessä arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonnassa virallinen valvoja oli siskoni, joka suoritti kuvauksen ja arpalippujen sekoittelun.

Nimilaput odottaa...

Sekoittelun jälkeen sokkona....

...poimin voittajan lapun.

Ja kukas se olikaan onnettaren suosikki;


Jostakin syystä blogger kääntää kuvan koko ajan näin, vaikka olen kuvan kääntänyt kuvaohjelmalla... Pahoittelut.


 Onneksi olkoon, BellaGodiva! Otan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viikonlopun aikana. Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille!

keskiviikkona, toukokuuta 11, 2011

Blindbags

Olen hieman innostunut näistä FIM-blindbageista ja niitä yllätysponeja onkin kerääntynyt minulle "muutama". Ajattelin esitellä nämä ihan omassa postauksessa ja sitten kertoa uusista myöhemmin. Tosin tämänkin postauksen kuvien ottamisen jälkeen sain taas kaksi uutta ponia, joten ne jää hieman myöhemmäksi.

Blindbag-pusseissa tulee siis satunnaisesti yksi FIM-sukupolven minikokoinen, koko muovinen poni. En ole saanut vielä yhtään samaa ponia, joten varmaankin näitä on jokaisessa myyntipaketissa kaikkia yksi. Fiilis näiden avaamisessa on sama kuin lapsena kaikenlaisten keräilytarrojen ja -korttien kanssa; jännittää mitä saa ja onko se jo. Lisäksi samoja voi tietysti vaihdella muiden kanssa. Ponien mukana tulee kortti, jossa kerrotaan hyvin, hyvin lyhyesti ponista ja jossa on kys. ponin kuva.

Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta oikealle; pegasokset Sugar Grape, Fluttershy ja Rainbow Dash.

Maaponit Applejack ja Sweetie Blue.

Bumblesweet (lempparini!), Flower Wishes ja Pinkie Pie.

Yksisarviset Lucky Swirl ja Firecracker Burst.

Cherry Spices. Tämä poni on niin huvittava, sillä tuota väriä tuskin odottaa My Little Ponylta. :D Lisäksi tuo pose ei ole mikään kaunein.

Blindbageissa on myös kolme "kristalli"versiota tietyistä poneista. Tässä kristalliset Pinkie Pie ja Twilight Sparkle. Näistä poneista tarttuu hileitä joka paikkaan ja Pinkie Pie pysyy aika heikosti omin jaloin pystyssä.

Kivoja nämä ainakin on, pitäähän elämässä olla tiettyä turhuutta. ;)

maanantaina, toukokuuta 09, 2011

Iloisia yllätyksiä

Kävin taas kotipuolessa perhejuhlimassa ja samalla reissulla tuli käytyä Joensuun kirpputoreilla (pitkästä, pitkästä aikaa...). Olin varma, ettei kirpputoreilta löydy mitään, ainakaan ponitavaraa, joten oli iloinen yllätys löytää sieltä jotain.

G3-reppu on todella kaunis ja hyvässä kunnossa, likaa ei näy missään. Puuttuu vain laput, niin reppu olisi kuin uusi. Reppu on ehkä hieman turhan pieni aikuiselle, mutta kaunis se on. Tosin voisin vaihtaa tämän mielelläni MLP-aiheiseen käsilaukkuun... ;)


Löysin G1-ponin! Tässä kuussa ei ponikokoelma kasvakaan kuin mahdollisilla kirpputoriyksilöillä, joten tässä mukava lisä kokoelmaan. Shypose Confetti ei ole suosikkiponini, mutta livenä se on yllättävän kaunis. Tämä nökötti hyllyn päällä sotkusta ruskeana ja pelkäsin, etten saa sitä enää valkoiseksi. Mutta pelkkä taikasieniputsaus ja karvojen keittäminen teki ponista oikean kaunottaren. Symboleissa on hitusen kulumaa ja silmissä jotain tussia, mutta muuten oikein hyvä kuntoinen yksilö. :)

Ja tämä postaus on omistettu viikonloppuna nimen saaneelle kummitytölleni.

keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

Vuoden saldo

Tässä siis on kokoelmapostaus ensimmäisen keräilyvuoteni jälkeen. Keräilen poneja netin ja kirpputorien kautta, eikä budjetti ponien rahoitukseen ole kuukaudessa kovin suuri. Jonkinlainen kokoelma silti hyllyjä täyttää ja tästä on hyvä jatkaa. :)

Ponimääräni tänään;
G1: 57 ponia (+3 ponia odottaa kunnostusta)
G2: 9 kuikeloa
G3: 28 kaunotarta
Muut: 2 (FIM-ponia, isoa), 10 (FIM-blindbag ponia)
Oheistavaroita en laskenut erikseen.

Ja tässä kuvia hieman selityksineen. Pahoittelut huonoista kuvista, leveitä hyllyjä on todella vaikea kuvata. Kuvat suurenevat hieman klikkaamalla.

Ylähylly. G1-oheistavarat ja plushiet. Lisäksi FIM-ponit ovat vallanneet ylähyllyn etualan.

Varsat ovat omalla hyllyllään Petite-ponien kanssa. Olen asetellut toistaiseksi poni melko väljästi.

Takana olevat ponit ei nyt näy oikein kunnolla, mutta noin ne hyllyssä töröttää. Ja niin, kaapissa on siis lasiovet.

Alimmalla hyllyllä on G2-ponit, toistaiseksi ainoa Kisulini ja pölyt. :D

G3-poneilla on oma pienempi hylly.




Tuollaiset kokoelmat siis toistaiseksi, tästä on hyvä lähteä keräilyä jatkamaan. :)

sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Pienen pieni arvonta

Vuosipäivän kunniaksi päätin pitää pienen arvonnan blogissa palkintoineen. Poniaiheisen palkinnon keksiminen oli kyllä hankalaa, varsinkin kun kaikki ponifanit eivät tykkää kaikista ponityypeistä. Mutta osallistuminen ei ole pakollista, jos palkinto ei miellytä.

Osallistuminen arvontaa tapahtuu blogini kommenttien kautta. Kirjoita vain kommenttia tähän kirjoitukseen ja olet mukana arvonnassa. Jos sinulla ei ole bloggerin tiliä, niin ilmoita kommentissasi sähköpostiosoite, josta sinut saa tarvittaessa kiinni, jos onni potkaisee. 

Osallistumisaikaa on on tiistaihin 10.5.2011 asti.

Jaa, vai palkinto? No, se on tälläinen pieni;
G3,5 kiiltokuva-arkki, jossa on kaksin puolin kiiltokuvia ja FIM-ylläripussi, eli blindbag (jossa sisällä yksi satunnainen poni). Jos vielä keksin jotain ponimaista pientä yllätystä mukaan, niin sellainenkin arvonnan voittajalle lähetetään. ;)

Ja eikun osallistumaan!