Sivut

torstaina, joulukuuta 30, 2010

Itselleni eniten

Joululahjaksi saamalla rahalla hankin itselleni mieluisia lahjoja.

Olen jo pidemmän aikaa katsellut nettikirjakaupoista erilaisia MLP-keräilyn opaskirjoja, joita on kirjoitettu muutama (kaikki englanniksi) ja miettinyt hankintaa kun rahatilanne sen sallii. Löysin Paratiisikartanolta myynti-ilmoituksen käytetystä kirjasta kohtuulliseen hintaan ja ostinkin sen itselleni joululahjaksi.

Debra L. Birge: The World of My Little Pony- opaskirja putkahti postiluukusta tiistaina ja ihastuin kirjaan täysin. Ihanan paljon kuvia ja jonkin verran uutta tietoakin kirjasta tuli.

Tosin jotkin kuvien outoudet ja selitykset hieman ihmetytti, lisäksi kirjassa on esitelty vain USAssa ilmestyneet MLP-lelut, joten suuri osa koko ponikaartista oli poissa. Kirjailija on kirjoittanut kirjalle jatkoa, jossa esitellään nirvanat ja muut, sen hankin kun taas rahatilanne sen sallii. Mutta hyvä kirja loppujen lopuksi. :)

G1-ponieni pääluku nousi viimein tasaiseen 50 poniin, tosin Briteistä edelleen matkalla oleva poni on...edelleen matkalla tänne. Huuto.netistä ostin kuitenkin kaksi vahvistusta poniporukkaan.

Baby Romperooni on ensimmäinen G3-varsani. Voi kun se on pieni ja suloinen, kun G3-ponit on muutenkin niin piskuisia. Romperooni pääsee kuuma vesi-käsittelyyn heti kun ehtii, sillä haluan tuota peikkotukkaa hieman siistimmaksi. Muuten todella nätti ja suloinen ponilapsi.


Onko ponilapsessa jotain tuttua, mutta silti jotain omituista?
No tietenkin, sehän on Baby Blossom, mutta harjakset ovat uuden väriset. Vertaa vaikka harjasten väriä Myrskyttären ponisivuilta. Tämä uuden lookin saanut varsa oli tietoinen hankinta, sillä en pidä Baby Blossomista yhtään sen alkuperäisellä karvavärillä. Violetti sopii varsalle paremmin ja onhan niissä emonsa kanssa silloin enemmän samaa näköä. Nyt Baby Blossom on yksi varsahyllyn pikkudiivoista uusilla karvoilla.

keskiviikkona, joulukuuta 29, 2010

Joululahjalöytöjä

Joululahjaksi en saanut muuta kuin pari yleishyödyllistä lahjaa ja rahaa. Maanantaina, heti joulunpyhien jälkeen oli suuntana kirpputorit ja sieltä löytyikin pari mukavaa yllätystä, joita voisin pitää joululahjoina.

Kuva on anteeksi antamattoman huono, mutta yritä itse kuvata pussilakanaa, kahta tyynyä ja samalla pitää kissoja pois kuvasta. Mutta tuollainen G3 pussilakana ja tyynyliina löytyi, aikuisten kokoa vielä! Pienempi tyynyliina on esitelty aiemmin. Nyt vielä MLP-päiväpeitto tänne, kiitos. :D

Samasta kirpputoripöydästä pussilakanasetin kanssa löytyi ihanuus, nimittäin G3 MLP-sateenvarjo. Lasten kokoa ja hieman kulunut, mutta silti aivan ihana. Ajattelin käyttää sitä kesällä päivänvarjona.

Harmi Hermanni Hurmuri merkkasi sateenvarjoa samalla, kun yritin sitä kuvata. Kissat tuntuvat aina haluan ponikuviin mukaan ja jos kuvaan ei pääse kissa, niin kissankarvoja löytyy kaikista kuvista.

Hinnaksi yhteensä löydöille tuli 10,50€, mikä ei omasta mielestäni ole paha. Olenhan halunnut tuota pussilakana-settiä jo ties kuinka kauan.

tiistaina, joulukuuta 21, 2010

Taas toivotus hyvän joulun...


Minä suuntaan joululomaksi kotipuoleen ja haluan toivottaa Baby Stockingsin jouluisten kuvien myötä oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

maanantaina, joulukuuta 20, 2010

Norsuvaavit

Briteistä saapui viikon aluksi pieni paketti, joka sisälsi norsuperheen kaksoset, Peanut ja Nana Trunkin. Norsut ovat sylvanialaisissa varmasti söpöimpiä perheitä ja nämä vauvat sanomattoman suloisia!


Jouduin ottamaan norsuvaaveista kuvan keinovalossa, vaikka yleensä pyrin kuvaamaan luonnonvalossa. Päivät alkavat vain olla jo niin lyhyitä, ettei iltapäivän hämärtyessä saa enää kunnon valoa.

lauantaina, joulukuuta 18, 2010

Herkkua on siinä monenlaista

Kuvasta taitaa jo suurin osa sylkkiharrastajista arvata, millainen paketti saapui eilen Briteistä?
No, kakkukauppa tietenkin. Eli Dessert Counter.

Hankin tämän setin ihan vain noiden ihanien leivosten takia (ja hieman siskon painostuksesta...). Setti ei todellakaan ollut pettymys, vaan hihkuin innosta liimatessani tarroja ja asetellessani kakkuja ja leivoksia paikoilleen. Kääretorttu on aivan mahtava. Ostopaikkana oli Ebay, hinnaksi postikuluineen kakkukaupalle tuli alle 20€.

Oravaäiti Emma Furbanks häärää tiskin takana, valmiina palvelemaan aamun ensimmäisiä asiakkaita. Emma on joutunut ottamaan pienet kaksosensa, Rayn ja Fayn, mukaan töihin. Onneksi pikkuiset ovat kilttejä oravalapsia.

Oravakaksoset ovat toinen tämän viikon hankinta. Ostin ne huuto.netin kautta Toukkerolta ja oravakaksoset tulivat paketissaan. Meinasin säilyttää vauvat paketissaan, mutta kiusaus oli liian suuri ja nyt kaksoset kököttävät vapaina muiden kanssa hyllyllä. Vauvat ovat Calico Critters-sarjaa, joka on siis Sylvanian Families-sarjan nimi USA:ssa ja sama asia, eri nimellä vain.

keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Lisäystä kokoelmaan

Perhepiirissäni sattui kuolemantapaus ja sen johdosta olen ollut hieman hiljaisempi nettimaailmassa. Mutta pidän blogin kirjoittamisesta, ponien näpräämisestä ja toiminta on parasta lääkettä suruun, joten omistan tämän kirjoituksen rakkaalle, edesmenneelle isoveljelleni.

Joulukuussa minun ei pitänyt hankkia ponin ponia, mutta tottakai sitä paatuneena materialistina pitää saada haalittua lisää tavaraa aina kun mahdollisuus. Sain lisäksi joululahjaksi vitriinikaapin, joten ponikokoelma tarvitsi sinnekin lisää somistusta. Joten kun nämä ihanuudet tuli vastaan, niin tottakai ne ostin.

Dance 'n Prance-sarjan Player. Mekanismi ei toimi, mutta eipä se haittaa. Minulla on lapsuudesta saman sarjan D.J ja olen aina ihmetellyt, miksi jotkun eivät tykkää tämän sarjan poneista. Onhan tuo tappi rinnassa aika karsea ja posekaan ei ole mikään paras, mutta idea on hauska. :) Player on varmaan sarjan parhaimman värinen poni, tämä sarja on väritykseltään aika kasaria.

Crunch Berry sarjasta Sundae Best Ponies. Pienoinen värisävyero havaittavissa pään ja vartalon välillä, eikö vain? Tämä poni on väritykseltään harvan suosikki, mutta pidän tästä sarjasta ja haluaisin sen joskus kokonaan kokoon, joten tässäpä pakkohankinta sen takia.

Crunch Berryn kanssa samaa sarjaa on Sherbet. Ihanan värinen poni ja yksi lempiposeistani. Hyvässä kunnossa ja kaunis, kuva kertoo kaiken. :)

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Boysenberry Pie. Edelleen ihana yksisarvisposetus ja kaunis väritys. Tämä poni on upeassa kunnossa ja ilomielin sen hankin kokoelman jatkoksi.

Tällä hetkellä kokoelmissani on 49 kappaletta G1-poneja ja se tasaluvun tekevä poni on jo tänne matkalla, mutta siitä sitten omassa postauksessaan.

Ja ai niin... Tässä postauksessa mainittu Lemon Drop tunnistautui sinipisaraiseksi Lemon Dropiksi. Ei ole mikään harvinaisuus, mutta saa jäädä kokoelmaan toisen Lemon Dropin kaveriksi.


sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

Unohtunut lahja ja viehkeä kissaneito

Rouva Furbanks ja hänen kummityttönsä Shelleys Keats ovat tulleet katselemaan jotain pientä ja mukavaa lahjaa Periwinklen nuorimmaisen, Hannahin, ensimmäisille syntymäpäiväjuhlille. Rouva Butterglove, joka pitää pientä lahjatavarapuotia kylässä, vaihtaa mielellään kuulumiset rouva Furbanksin kanssa.

"Mistähän Hannah pitäisi... Mutta minä ainakin tiedän, että pyydän joulupukilta lahjaksi kirjaa...," Shelley miettii, kuuntelematta mitä aikuiset keskenään puhuvat ja juoruavat. Lahjapuodissa onkin kaikenlaista kivaa pientä tavaraa.

Samassa puotiin säntää hengästynyt koirapoika.
"Anteeksi, rouva Butterglove, mutta minun pitää saada nopeasti lahja äidilleni! Hänellä on tänään syntymäpäivä!" sisään rynnännyt Harold Beagle huudahtaa. Hän on juossut koko matkan kotoaan kauppaan, koska unohti äitinsä syntymäpäivän.

Shelley huomaa heti hengästyneen ja hassulta vaikuttavan nuoren miehen ja kissatyttö huomaa ihastuneensa poikaan ensi silmäyksellä!

Myös Harold huomaa viehkeän kissaneidin ja poika sekoaa sanoissaan yrittäessään kertoa, mitä haluaisi äidilleen lahjaksi.

Mitähän tästä vielä syntyy?

torstaina, joulukuuta 02, 2010

Rakas joulupukki...

Tästä postauksesta tulee melko kuvaton, mutta linkittelen sentään toisten sivuille. \o/

Haluaisin nimittäin jakaa suurimmat haaveeni koskien joululahjatoiveitani. Siis jos saisin toivoa VAIN My Little Ponyja tai Sylvanian Families-juttuja ja jos joku ne oikeasti minulle hankkisi, niin toivoisin tälläisiä. Joten... Rakas joulupukki, toivoisin saavani aattona tälläisiä;

My Little Pony, G1
- Gypsy
Siis aivan ihana poni, vaikka en oranssista yleensä tykkääkään.
- Dibbles
Koska Nibbles kaipaa kaksostaan ja newborn-kokoelmani täydennystä.
- Merry Treat
Jouluksi jouluponi, eikö vain?
- Blueberry Baskets
Varmasti yksi kauneimmista poneista ikinä.
- Yum Yum
Katso edellinen.
- Lisäksi melkein mikä vain poni G1-wantlistaltani olisi aika ihana joululahja.

My Little Pony, G3
- Kimono
"All I want for christmas is you..." G3-toivedeni numero ykkönen!
- Minty
Ihanan värinen poni ja kaunis...
- Pumpkin Tart
Halloween meni, mutta silti... Ja tuo kissa-symboli on niin ihana.
- Pinkie Pie
Lempparini core7-porukasta. Pinkki on lempivärini.

Sylvanian Families:
- Bamboo pandaperhe
Pandat on pop ja tällä perheellä on niin kaunis vaatetus joihinkin sylkkivaatteisiin verrattuna.
- Buttercup lehmäperhe
Pidän lehmistä ja minusta on mukavaa, että sylkeissä on myös erikoisemmista eläimistä perheitä. Lehmävauvat on myös aivan ihania!
- Pettyfur marsuperhe
Omistan neljä marsua ja marsut on ihania. Tämä perhe tuo hymyn huulille.
- Trunk norsuperhe
Tässäpä melkein sama perustelu kuin lehmäperheessä. Ja tämänkin perheen vauvat on jotain supersuloista!
- Lisäksi toiveissa olisi jos jonkinlaista taloa ja tavaraa, niitä en ala erikseen listaamaan. :)

Toivoa sopii, että jokunen toive toteutuisi joulukuun aikana. Hyvää joulun odotus aikaa kaikille!