Sivut

tiistaina, elokuuta 31, 2010

Materiaa

Syksy tulee, jipii! Elokuun viimeisen päivän kunniaksi siskoni ja minä kierrettiin kirpputoreja. Kaksi pientä löytöä tuli ponirintamalla tehtyä, G3-tavaroita nimittäin!

Ensin löytyi H&M muinaista MLP-mallistoa oleva meikkilaukku/penaali, jossa ihastuttaa G3-poni Kimono (haluan sen!). Hintaa pussilla oli 3€ ja meikkipussi taitaa päätyä käyttöön.


Toiselta kirpputorilta löytyi huimalla 0,10euron hinnalla MLP-juomapullo, joka on hieman kulunut ja kärsinyt, mutta MLP-tavara kuitenkin. Tämä pullo päätyy koristeeksi kokoelman sekaan.



Syyskuussa on sitten taas paaljon poniasiaa, kun uudet ponit alkavat valua tänne uuteen kotiin päin. :) Hyvää alkusyksyä!

sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

ATC-kortteja

Paratiisikartano-foorumilla järjestettiin MLP-aiheinen atc-korttivaihto. Jokainen osallistuja taiteili kaksi korttia, jotka lähetettiin kahdelle eri tyypille. Vaihdossa sai tietenkin kaksi korttia kahdelta muulta osallistujalta. :)

Tälläiset tein, huomatkaa mahtava taiteellinen osaamiseni.


Korteissa siis Salty ja North Star vaihtokavereiden toiveiden mukaan. :)

Ja tälläiset sain;

Kiitokset ihanista korteista välittyköön taiteilijoille vielä tätäkin kautta. ;)

torstaina, elokuuta 19, 2010

Tänään ponilauman jatkoksi tuli kaksi G1-ponia. Ensimmäisenä esitelläänpä 1991 vuoden Romance Ponies-sarjan Love Story.

Ja toisena varmasti suloisin varsa pitkään aikaan, nimittäin Newborn Twins-sarjan Nibbles. NB-varsat on kyllä jotain niin suloista, ettei voi uskoakaan. Pegasus-varsoilla on varsinkin niin ihanan hellyyttävät, pienet siiven alut.
Nibbles on kolmas NB-varsani. Nibblesillä on kaksonen, Dibbles.


Ostopaikkana toimi Paratiisikartano-foorumi.

keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Pellepuku ja tarra

Huuto.net toimi taas shoppailupaikkana, kun ostin Baby Pony Wear-pellepuvun. Baby Applejack toimii mannekiininä puvulle, Baby Quackersin hengaillessa mukana pupupuvussa.



Lisäksi puvun mukaan ostin Applejack-tarran puolikkaan.

perjantaina, elokuuta 13, 2010

Minun pikku ponini

G3-kuume aiheutti sen, että ostin 3 kyseisen sukupolven ponia huuto.netistä. Nyt minulla on viisi ponia G3:sta.

Ensimmäisenä esittelen Silver Songin, vuoden 2004 Super Long Hair ponin, jonka karvat on vain leikattu lyhyeksi. Nätti ja kauniin värinen poni muuten, jonka etusen symboli on aivan ihastuttava!

Toisena joukon jatkoksi ravaa diivaillen Wysteria II, vuodelta 2005. Tämä pose on yksi lemppareistani G3:ssa.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ehdoton lempparini koko pienestä G3-joukostani, nimittäin todella ihana Butterscotch (2004). Kultaisen värinen poni on ihanaa vaihtelua pinkkeihin ja violetteihin poneihin ja ponilla on vielä tavattoman söpö pose ja symboli.


Tässäpä nyt sitten nämä uusimmat, toivottavasti minulla olisi pian kirjoitettavaa G1:stä taas...

perjantaina, elokuuta 06, 2010

Sivistin itseäni pari päivää sitten Paratiisikartanon G2/G3-tunnistustopicilla ja kuinkas sattuikaan, että löysin seuraavana päivänä 0,50€ maksaneesta pussista (jossa oli lisäksi kaksi muuta muovikopukkaa) ensimmäisen G2-ponini. G2 ei minulle oikein iske, mutta ponilöytö on aina ponilöytö... :) Ja jos joku joskus haluaisi vaihtaa tämän pikkuisen johonkin sellaiseen, mitä haluan enemmän...

Kyseessä on siis McDonald's Happy Meal-aterioiden mukana tullut pikkuinen poni, nimeltään Sweet Berry.

Omituinen pinkki pieni kuikelo, mutta saa hengailla ainakin hetken muun kokoelman kanssa.

Samalta kirpputorilta tein myös oikein suloisen löydön, kun löysin G3-pussilakanan. Harmi, kun pussilakana on lasten kokoa, mutta otin lakanan mukaan, jos siitä vaikka jotain keksisi.

Takana on suloinen kuosi myös.


Hyvää viikonloppua!

maanantaina, elokuuta 02, 2010

Gee Kolmoset

En varsinaisesti kerää G3-poneja (minulla on niitä ennestään tasan yksi), mutta verrattuna G2:siin tai G4:siin G3:set on mielestäni kauniita ja siroja. Mielelläni keräilisin myös niitä, mutta jos pitää päättää, laittaako vähät rahansa G1:siin vai G3:siin, niin tuskin on epäilystäkään kumpaan itse rahani tuhlaan. ;)

Mutta tänään G3-kokoelmani kasvoi uudella ponilla ja Fluttershy ei ole enää yksinäinen. Käväisin paikallisella Fida-lähetystorilla (vai mikä onkaan...) ja siellä kökötti pienen hyllyn päällä tälläinen takkutukka:

Meinasin jo riemunkiljahduksen jälkeen kiljahtaa kauhusta, kun ponille oli liimattu naamaan hileitä (inhoan hileitä, ne tarttuu kaikkialle), mutta hetken ponia tutkittuani tajusin niiden kuuluvan poniin. Ja ilmeisesti ne oli hyvin kiinni, kun käsiin ei hileitä tarttunut. Sen jälkeen niitä olisikin ollut naamassa ja paremmissakin paikoissa...

Mutta siis, takaisin poniin. Hinta oli huima 0,60€, eli kassalle vaan. Netissä ponia etsittyäni löysin sille nimenkin; Peachy Pie ja se on vuodelta 2004. Pesin ja puunasin (suomeksi; tappelin harjan sileäksi) ja ponista tulikin ihan nätti. En vain tiedä, mitä ponilla teen; tuo pose olisi täydellinen erääseen pitkäaikaiseen customihaaveeseen...

Joka tapauksessa G3-kokoelmani saldo on nyt 2 ponia. G3kuume kyllä vain kasvoi, kun etsin Peachy Pien nimeä netistä ja tutuistuin kaikkiin niihin siroihin ja ihanan värisiin G3:siin. Lisäksi tajusin, että missasin eräältä kirpputorilta aidon ja G3:sten kahvilan tavaroineen, kun en tutkinut sitä hökkelöä tarkemmin... :(

Ai niin, pitihän vielä esitellä eräs toinenkin G3-löytö viime lauantailta. Kirpputorilta tarttui mukaan 0,20€:lla tälläinen;

G3-sarjakuvalehti, joka oli täydellisessä kunnossa. Lehden välistä sain seinälle ensimmäisen ponijulisteenikin;

Tämä huone alkaa kohta olla aika ponimainen. ;)

Mielipiteesi G3-poneista?