Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 19, 2010

Fluttershy G3 ja Up, Up and Away G1

Uusia poneja tuli taas postitädin mukana huuto.netin kautta.

Ensimmäinen G3:seni, Wing Wishes Fluttershy. Todella nätti poni, tosin nämä G3:set on niin siroja ja pieniä, G1:set näyttää kamalan kömpelöiltä tälläisen rinnalla. :D Fluttershyn mukana tuli rompettakin;

Siivet, tuntosarvet, koru ja taikasauva auttavat Fluttershy lentämään kuin perhonen! Tosin omasta mielestäni poni on nätimpi ilman romppeitaan.

En tiedä alanko tämän kummemmin G3:sia keräämään...


Ja sitten lapsuudesta asti haaveilemani G1-poni, Up, up and away! Muistan kun päiväkodissa jollakin kaverillani oli "ilmapalloponi" ja olin kamalan kateellinen. Nyt minullakin on sellainen. Harja on vähän lattanan oloinen, mutta yritän siihen keksiä hieman kuohkeutta. :)


Tarkoitus olisi kerätä koko TAF eli Twice as Fancy Ponies-sarja kokonaan.

tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Nostalgista ja uusi varsa

Halusin kovasti katsoa My Little Pony-piirrettyjä, jotka ovat tuttuja lapsuudesta. Huusin huuto.netistä MLP-DVD:n, jossa puhutaan suomea. Olipas kaameaa. Kaikki, jotka tietävät jotain piirretyistä, tietävät mitä tarkoitan kun sanon; Nordic Agapio OY.

Piirretyt olivat hömppiä, mutta niin ihania ja juuri sellaisia, kuin muistan lapsuudesta. :)

Uusi ponikin tuli tänään postissa.


Baby Tiddly-Winks on ihan uskomattoman suloinen! Ja hyväkuntoinen. Ei kulumaa missään, ei helise, kaunis ja puhdas poni täysimittaisella harjalla/hännällä. Ihana!

Halinalleja

Tässäpä hieman tämän viikon lisäyksiä Care Bears-kokoelmaani. Lisää on tulossa. :)

Eilen löytyi kirpputorilta nuo pienet halinallet. Hiukset on leikattu ja pestykin nallet on, siksi hieman nukkavierun näköisiä. Hinta oli 2€/kpl, joten ei paha. Isompi nalle on huuto.netistä ja hinnaksi tuli 2€ + postarit. Moitteettomassa kunnossa oleva pehmo. :)

Halinalle-figuurikokoelmani ensimmäinen, Bright Heart-pesukarhu, joka kuuluu Halinallejen serkkuihin. Hankintapaikkana tuttu huuto.net.


Ja viimeisenä kenkäkoru, jossa söpöstelee Friend Bear.

tiistaina, toukokuuta 11, 2010

Minimaalisia

Tänään saapui odotettu paketti, Huuto.netistä huutamani neljä kappaletta Petite Ponies-sarjaa.

Petite Poniesit on siis MLP miniatyyrihahmoja, joita on useita erilaisia. Isoihin MLP-poneihin verrattuna Petiteillä on kuvio vain yhdellä puolella ja nimiäkään kaikilla näillä miniponeilla ei ole, vaan ne tunnistetaan kuvion ja värityksen perusteella. Petitejä on olemassa muovisilla hännillä varustettua ja sitten hännällisiä, joilla häntä on kammattava (suora tai valmiiksi hyvin kiharainen. Omat uutukaiset ja ensimmäiset minini ovat tätä jälkimmäistä lajia;

Näille miniponeille on olemassa ihania rakennuksiakin, kuten iso linna.

Itselleni näistä herkullisen värisistä pikkuponeista tulee mieleen karkit. :D

maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Tästä se lähtee

Tässäpä ihana alku MLP-lehtien (suomenkielisten) ja -kirjojen keräilylle. Huuto.netistä huusin kolme lehteä ja yhden kirjan hintaan 6 € + postituskulut.

Muistan kun luin itsekin "nuorempana" näitä sarjakuvia, tosin en juuri näitä numeroita. Tarkoitus olisi keräillä kattava kokoelma 90-luvun ponilehtiä. :)

Koko satsi. Numerot 2/1990 (Merenalainen koulu), 1/1991 (Taikapeilin arvoitus) ja 2/1992.




Lisäksi siis mukana oli MLP Superstars-kirjasarjaan kuuluva kuvakirja "Jäätelöinen ja metsänhaltijat".

perjantaina, toukokuuta 07, 2010

Molasses laukkaa lauman jatkoksi

Kaunis uusi poni liittyi kokoelmalauman jatkoksi eilen. Hyväkuntoinen (VG) poni, johon ihastuin heti. Huuto.netin kautta ostettu.

Molasessa kuuluu Candy Cane Ponies-sarjaan ja hienoinen tuoksun vivahde on vielä ponissa havaittavissa. Molasses on julkaistu 1988-89.

torstaina, toukokuuta 06, 2010